Gezinszorg Villers Mariaburg: we stellen onszelf voor

Ben jij trots inwoner van het gezellige Mariaburg én bovendien op zoek naar een bepaalde vorm van thuiszorg? Wel, daar kunnen wij je mee helpen. Tenminste: het Gezinszorg Villers wijkhuis Mariaburg kan dat. Zij staan momenteel te trappelen om jou te ontmoeten, zodat zij jou kunnen voorzien van de nodige zorg in huis. Elk van onze collega’s in wijkhuis Mariaburg komt met een uitgesproken expertise, zorgvuldig geselecteerd om elke inwoner van Mariaburg verder te kunnen helpen.

Zo kies je bij ons vrij tussen kraamzorg, gezinszorg, thuiszorg, ouderenzorg - of een hybride combinatie van verschillende soorten zorg. Eigenlijk is het eenvoudig: wij leveren waar jij nood aan hebt. Elke cliënt krijgt een eigen zorgplan op maat, zodat wij nauwkeurig en persoonlijk kunnen leveren wat we beloofd hebben: kwalitatieve zorg met een menselijk gezicht.

Wat kan jij verwachten van Gezinszorg Villers Mariaburg?

Ons thuiszorgteam in Mariaburg staat garant voor zorg op maat. Bij ons staat menselijkheid en vertrouwen voorop, en hebben we altijd oog en respect voor jouw situatie en behoeften. Iedere verzorgende in ons team van Mariaburg heeft een eigen expertise, zodat jij er zeker van kan zijn: waar jij ook nood aan hebt en wat voor zorg jij ook wil, bij Gezinszorg Villers kunnen we het bieden.

Over het algemeen bieden we vier soorten gezinszorg aan: kraamzorg, ouderenzorg, gezinszorg en poetshulp.
Weet je nog niet helemaal waar je nu precies nood aan hebt en kan je wat hulp gebruiken om uit te vogelen hoe wij je het beste kunnen helpen? Aarzel dan niet om ons iets te laten weten. Wij luisteren met een professioneel oor naar jouw verhaal - en stellen vervolgens een zorgplan op maat op. Zo zoeken we samen naar dé perfecte oplossing en garanderen we jou de zorg waar jij naar op zoek bent.

1 Ouderenzorg 1 sigridspinnox 8 2

Gezinszorg Villers Mariaburg: zorg op maat, dicht bij huis

Gezinszorg Villers is ondertussen al meer dan 70 jaar actief in de provincie Antwerpen. We hebben een mooie reputatie wat menselijke zorg aan huis betreft - en deze hebben we volgens ons te danken aan onze unieke werking met wijkhuizen. Elk wijkhuis bedient een bepaalde stad of gemeente. Dit zorgt ervoor dat onze verzorgenden steeds dezelfde cliënten verder helpen, wat op zijn beurt dan weer zorgt voor de creatie van een vertrouwensband.

Maar dat is niet het enige voordeel aan die wijkhuizen. Want daarbij komt ook nog eens dat elke verzorgende van Gezinszorg Villers Mariaburg de buurt op hun duimpje kent. En da’s dan weer handig voor wanneer we boodschappen gaan doen voor jou: wij weten tenslotte perfect waar jouw favoriete winkel of apotheek zich bevindt! Daarnaast is ons wijkhuis centraal gelegen in de buurt, zodat we nooit ver weg van jou verwijderd zijn. Heb je ons dus onverwachts dringend nodig? Dan zijn we vlakbij. Da’s handig voor ons én voor jouw gemoedsrust. Win-win!

Neem contact op met de dienstverantwoordelijke van Gezinszorg Villers in Mariaburg

Nood aan thuiszorg en lijken de diensten van Gezinszorg Villers Mariaburg iets voor jou? Of zit je nog met vragen of bezorgdheden die je eerst graag beantwoord ziet? Allemaal goed! Aarzel niet om Jolien, dienstverantwoordelijke van het team van Mariaburg, te contacteren. Zij kent haar team door en door - en weet dus als geen ander wie jou het beste zal kunnen verder helpen.


Jolien Van Hoof

Leerwijk 1
2180 Ekeren
+32 (0)3 543 92 10
Mariaburg@gezinszorgvillers.be

Jolien zegt...
In Mariaburg en Brasschaat werken we met veel verzorgenden op een klein grondgebied. Dit maakt dat we steeds dicht bij de cliënt zijn en deze heel flexibel kunnen helpen. Bijvoorbeeld ook voor kleinere opdrachten die minder tijd vragen.