De corona-maatregelen, een warme oproep aan onze cliënten

Samen zorgen voor elkaar, dat blijft de komende maanden enorm belangrijk. Om een veilige dienstverlening te garanderen voor zowel onze cliënten als onze medewerkers, bieden we al onze collega’s sinds de start van de coronacrisis tal van beschermingsmaterialen, zoals mondmaskers, handschoenen, ontsmettingsspray... Ook in de toekomst blijven we deze maatregelen strikt toepassen, zodat al onze cliënten met een gerust hart onze helpende hand kunnen aanvaarden.

Om onze medewerkers op elk moment van hun werkdag de kans bieden te werken in een veilige en gezonde omgeving, vragen wij van onze cliënten om onderstaande richtlijnen te volgen.

  • Vermijd – indien mogelijk – rechtstreeks contact met onze medewerker. Bewaar dus minstens 1,5 meter afstand. Kan dat niet, vragen wij je om zeker een mondmasker te dragen en de handen te ontsmetten.
  • Verwacht je bezoek? Gelieve dit dan in te plannen buiten de uren waarop onze medewerker bij je thuis aanwezig is.
  • Zorg ervoor dat alle aanwezigen hun handen kunnen wassen met water en zeep (pompje) en voorzie keukenrol, papieren handdoekjes of een propere handdoek die gewassen is op minstens 60°C. Ook een desinfecterend middel is verplicht.
  • Verlucht je woning goed. Zet minstens 30 minuten voor onze medewerker bij jou is de ramen open zodat alle kamers goed kunnen verluchten. Laat binnendeuren ook openstaan.
  • Ben jij of een lid van je gezin besmet met COVID-19? Laat dit ons dan onmiddellijk weten, dan nemen we bijkomende maatregelen tijdens onze zorgverlening.
  • Zelfs als je gevaccineerd bent, blijven bovenstaande maatregelen gelden.

Wij willen onze cliënten alvast bedanken voor hun medewerking in deze uitdagende tijden! Als we met z’n allen de richtlijnen correct blijven volgen, krijgen we dit virus zeker en vast onder controle!

Wil je graag meer weten over onze werking in corona-tijden?

Wij helpen graag!