Gezinszorg Villers, da’s zorg met een hart voor mensen

Zorgen voor elkaar, of hoe een klein gebaar vaak een groot verschil kan maken. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een helpende hand verdient bij de zorg voor zichzelf, of iemand anders. We geloven dat zorg ons toelaat om te genieten van het leven; van de meest onvergetelijke momenten, tot de meest gewone, dagdagelijkse activiteiten.

Zorg met een menselijk gelaat

Gezinszorg Villers gelooft in zorg met een menselijk gelaat, met oog en respect voor jouw behoeften en wensen. Dat betekent ook dat we niet focussen op wat je niet (meer) kan, maar dat we kracht putten uit wat we samen wél kunnen. In de hoop dat het aanstekelijk werkt, dragen we dat warme familiegevoel uit in alles wat we doen. Zo zorgen we samen voor elkaar.

Hulp aan huis, altijd dichtbij

Traditie en innovatie gaan bij Gezinszorg Villers hand in hand. Al sinds 1950 zijn meer dan 480 enthousiaste medewerkers actief in buurten en wijken van de provincie Antwerpen. De vertrouwde gezichten van onze buurtwerking maken het mogelijk om een snelle en flexibele zorgverlening aan te bieden. Zo staan we zo dicht mogelijk bij jou, op elk moment. Die manier van werken mag dan al jaren meegaan, we innoveren voortdurend om onze buurtnetwerken nog meer te versterken.

Zorg voor de allerkleinsten tot de allergrootsten

Gezinszorg Villers draagt zorg voor de hele familie; van de allerkleinsten tot de allergrootsten. Zo staan we ouders bij tijdens de kraamzorg, helpen we mensen die een dagje ouder worden, maar bieden we ook gezinshulp aan families die een extra paar handen kunnen gebruiken. Samen bepalen we wat onze zorg voor jou betekent, want uw zorg is onze zorg.

Onze missie:

"Gezinszorg Villers brengt nabije en kwaliteitsvolle zorg thuis met een warm hart."

Meer weten over de historiek van Gezinszorg Villers?

Ontdek het hier!

Samenwerken met ons als professionele zorgpartner (B2B)?

Ontdek het hier!