Ken jij Diensten Villers al?

Gezinszorg Villers ken je ondertussen al: wij bieden tenslotte al sinds 1950 onze professionele thuiszorg aan in regio Antwerpen. Leuk weetje: dat vertaalt zich in meer dan 2.200 cliënten! Dertien jaar geleden besloten we om ons aanbod uit te breiden met huishoudhulp via dienstencheques. Op deze manier wilden we onze andere vormen van thuiszorg (je weet wel; ouderenzorg, kraamzorg en gezinszorg) ondersteunen.

Van extra aanbod tot apart team

Waar huishoudhulp in den beginne slechts een extra dienst was die we aanboden, is het nu een volledig apart team van professionele huishoudhulpen. We bouwden onze kennis en expertise significant uit, zodat we altijd de beste service kunnen garanderen. We hebben twee verantwoordelijken die het geheel runnen vanuit het Villers hoofdkantoor in Ekeren.

Elke huishoudhulp wordt duchtig klaargestoomd vooraleer officieel deel uit te maken van die Villers-crew. Denk bijvoorbeeld aan coaching op de werkvloer, opbouwende begeleidingsgesprekken en de organisatie van bijkomende opleidingen. En dat is slechts het tipje van de ijsberg! Alles wat we doen, doen we om de cliënt te kunnen verzekeren van een warm en enthousiast team dat staat te trappelen om jouw woning weer spic en span te maken!

Screenshot 2019 06 07 at 15 10 55

Je betaalt met dienstencheques

Jouw favoriete huishoudhulp betalen? Eenvoudig. Dat doe je met dienstencheques: een betaalmiddel met een financiële tegemoetkoming van de overheid. Bestel je je dienstencheque bij Sodexo? Dan betaal je €9 per cheque - en per uur betaal je één dienstencheque. Enneuh… niet vergeten: na je belastingaangifte krijg je 30% terug van de overheid, waardoor je eigenlijk maar €7,20 per cheque betaalt.

Overtuigd van het plezier van dienstencheques? En terecht! Registreer je dan zeker gratis op de website van Dienstencheques Vlaanderen. Daarna zal je van Sodexo een bevestiging met persoonlijk gebruikersnummer krijgen. Met dit nummer kan je je cheques bestellen… en ben jij klaar om contact op te nemen met Diensten Villers!

De voordelen van elektronische dienstencheques

  • Als je het aan ons vraagt, hebben elektronische dienstencheques alleen maar voordelen. Zo zijn ze, om mee te beginnen, een stuk veiliger. Logisch: je kan ze niet meer verliezen in een of andere vergeten schuif - en ze kunnen al helemaal niet gestolen worden.
  • Daarnaast moet je je geen zorgen meer maken over vervaldata: wanneer je dit online doet, wordt de ‘oudste’ cheque automatisch eerst uitgegeven.
  • Bij het invullen van een dienstencheque, moet je rekening houden met enkele regeltjes. Doe je iets fout? Dan is de papieren cheque ongeldig. Dit kan niet gebeuren bij elektronische cheques: de gegevens worden automatisch online ingevuld, waardoor je gegarandeerd voldoet aan alle voorwaarden.
  • En, als laatste… bestel je online je dienstencheques? Dan kan je deze meteen na betaling gebruiken. De papieren versies, daarentegen, worden pas binnen drie werkdagen na bestelling naar de post gestuurd. Dat loopt dus al gemakkelijk uit tot een week wachttijd!

‘Wij begeleiden de klant in het proces om over te stappen van papier naar elektronisch’

Katrien De Smet, verantwoordelijke Dienstencheques bij Diensten Villers, is grote fan van die elektronische dienstencheques. En terecht: zowel de cliënt als wij hebben alleen maar baat bij de overstap van papier naar digitaal! Daarom begeleiden we elke cliënt doorheen het volledige proces - en leggen we geduldig elke stap uit. Jouw zorg is onze zorg, weet je nog?

Bezoek de website en vraag jouw huishoudhulp aan!

Contacteer Diensten Villers!