Dienstencheques sluipend duurder? Niet bij Gezinszorg Villers!

Je hebt het misschien al gelezen in de kranten of gehoord op het nieuws… heel wat dienstenchequebedrijven rekenen tegenwoordig extra kost aan bovenop de waarde van de dienstencheque zelf. Dit is niet tegen de wetgeving, maar is een wettelijke beslissing die genomen mag worden op individuele en commerciële basis.

De reden? Heel wat, zo blijkt. Zo is er natuurlijk, om te beginnen, het commerciële aspect om rekening mee te houden: bedrijven willen nu eenmaal winst maken. Daarnaast stijgt de anciënniteit van de poetshulpen, waardoor de loonkost voor de bedrijven stijgt en de winstmarge daalt.

Dit zijn slechts enkele van de redenen die worden opgegeven, maar één ding is zeker: de vaste prijs van negen euro per dienstencheque lijkt sluipend te stijgen.

Toch? Aha. Niet bij iedereen. Want…

… bij Gezinszorg Villers blijft de prijs hetzelfde. We zijn tenslotte een vzw.

Klopt, zo simpel is het. Omdat Gezinszorg Villers een vzw is, focussen wij ons niet op winst. Wij willen gewoon een nette break-even draaien, zodat we onze cliënten jaar na jaar kunnen blijven bijstaan. En da’s wat het verschil maakt met commerciële bedrijven, die steeds (en terecht, natuurlijk) op zoek zijn naar nieuwe manieren om rendabel te zijn.

Kort samengevat? Onze zorgorganisatie is een vzw zonder commerciële aspiraties. Ons enige doel? Goede en professionele service (blijven) bieden aan onze klanten - en tegelijk ons steentje bijdragen om de tewerkstelling te bevorderen.

Heb je hier nog vragen of bezorgdheden over?

Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij vertellen je met veel plezier (en nog meer transparantie) alles wat jij wil weten. Tot snel!

Opleiding-verzorgende-1

Meer weten over onze poetshulp met dienstencheques?

Ontdek er alles over!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bekijk al onze thuiszorgdiensten.

Gezinszorg Villers, da's...

  • ouderenzorg
  • kraamzorg
  • gezinshulp
  • huishoudhulp
Sandy zegt...

"Mijn poetshulp is een echt schatje. Met haar hulp heb ik veel meer tijd voor mezelf én mijn familie. Merci!"