Thuiszorg: what’s in a name?

In sommige levensfasen komt een helpende hand als een geschenk uit de hemel. Je wilt er misschien niet altijd aan toegeven. Maar eens je de onmisbare hulp krijgt, besef je dat die van onschatbare waarde is. Ook interesse in thuiszorg? Lees dan snel hoe we je kunnen helpen.

Voor wie is thuiszorg?

Bij het woord “thuiszorg” denken we vaak in eerste instantie aan hulpverlening voor ouderen of kersverse moeders. Toch kunnen ook heel wat andere gezinnen een extra hand gebruiken. Denk maar aan moeders of vaders die aan het herstellen zijn van een operatie. Of iemand uit het gezin die fysiek of psychisch ziek gevallen is. Misschien zijn er andere sociale omstandigheden die het dagdagelijkse leven wat moeilijker maken. Wat de reden ook is: wij zijn er voor jou. En natuurlijk kunnen ook alleenstaanden bij ons terecht. Want hé: we zijn er voor iedereen.

Wat is thuiszorg?

Bij Thuiszorg Villers willen we iedereen die hulp kan gebruiken, verderhelpen. Persoonlijke zorg op maat is waar we voor staan. Het maakt dan ook niet uit wat je leeftijd, werkstatus of gezinssituatie is. We zijn er voor jou. Onze diensten gaan van ouderenzorg, kraamzorg en gezinshulp, tot acute thuiszorg, weekend- en huishoudhulp. Kan jij ook wat extra hulp gebruiken? Dan helpen we al was je onze eigen familie. Wij zorgen voor alles, zodat jullie kunnen genieten van een tripje naar de Zoo, het park of een andere leuke uitstap.

Hoe geven we thuiszorg?

Hoe kunnen wij je helpen? Dat is de eerste vraag van onze verzorgenden bij Gezinszorg Villers. Hulp kan gaan van persoonlijke verzorging tot huishoudelijke- en ondersteunende taken. Als je bijvoorbeeld aan het revalideren bent van een operatie, wordt wat eerst evident was plots een grote uitdaging. In deze gevallen is wat extra hulp geen overbodige luxe. “Samen staan we sterk”. Bekijk bij welke taken wij je te hulp kunnen schieten bij gezinshulp.


Hoe kunnen wij jou helpen?

Bekijk nog meer van onze thuiszorgdiensten.

Gezinszorg Villers, da's...

  • ouderenzorg
  • kraamzorg
  • gezinshulp
  • huishoudhulp
Ria zegt...

Ik werd na mijn voetoperatie zeer goed in de watten gelegd door de dames van Villers. Een pluim voor jullie geduld en jullie kookkunst!

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op!

Neem contact op