De waarden van kraamzorg bij Gezinszorg Villers

Wanneer die eerste (of tweede, of derde, of...) kersverse spruit zijn of haar opwachting maakt, dan is de kans groot dat je wat extra hulp in huis kan gebruiken. Gelukkig kan je hiervoor rekenen op de helden van onze kraamzorg: deze reddende engeltjes staan je immers bij in de verzorging van je lieveling, maar helpen je ook waar nodig in het huishouden. Benieuwd op welke normen en waarden de kraamzorg bij Gezinszorg Villers gebaseerd is? Wij geven ze graag mee!

#1 Altijd betaalbaar

We horen immers nog veel te vaak: de opvatting dat kraamzorg enkel bedoeld is voor diegenen die het financieel breed hebben. Gelukkig ben je op deze blog terecht gekomen - en kan je vanaf nu gerust ademhalen. Niets is immers minder waar! De bijdrage voor kraamzorg bij Gezinszorg Villers wordt namelijk voor elke situatie opnieuw berekend. Dit doen we op basis van het maandelijkse netto inkomen (waarbij we ook rekening houden met het aantal personen ten laste). Op deze manier betaal jij nooit meer dan wat er financieel haalbaar is.

Nog niet overtuigd? Contacteer dan zeker ook je mutualiteit en hospitalisatieverzekering: de kans is groot dat deze partijen (gedeeltelijk) tussenbeide komen. Wij raden aan om dit zo snel mogelijk na te vragen, zodat je nog voor de bevalling exact weet waar je aan toe bent. Want geef toe: gemoedsrust en comfort met zo’n kersvers mensje in huis… da’s onbetaalbaar!

#2 Een professionele opleiding

Wanneer je iemand in huis neemt om je bij te staan in de zorg voor je kleinste pruts, dan wil je er zeker van zijn dat de persoon in kwestie weet waar ie mee bezig is. Gelukkig zijn wij het hier volledig mee eens - en hechten wij ontzettend veel waarde aan een degelijke en professionele opleiding. Elk van onze kraamverzorgenden voldoet dan ook aan de strengste vereisten - én neemt jaarlijks deel aan heel wat workshops en bijscholingen. Zo zijn we er zeker van dat al onze kraamverzorgenden voldoen aan alle eisen om bij Gezinszorg Villers aan de slag te gaan.

#3 Flexibiliteit is troef

Wanneer je ons tijdig contacteert (en dat kan je doen vanaf je zes maanden zwanger bent) voor het inplannen van kraamzorg, kunnen onze kraamverzorgenden starten vanaf 24 uur na thuiskomst uit het ziekenhuis. Standaard rekenen we op een periode vanaf drie maanden voor de geboorte, tot drie maanden na de bevalling. Indien nodig, kan deze periode uiteraard verlengd worden.

Onze verzorgenden werken standaard in blokken van 2, 3 of 4 uur - en gewoonlijk tussen 08.30 en 17.00u. Maar, indien nodig, kan je ze ook inboeken tussen 07.00 en 08.30u of tussen 17.00 en 20.00u: wij houden rekening met jouw planning, noden en wensen. Dat zijn immers de waarden van Gezinszorg Villers: wij staan voor je klaar, waar, wanneer en hoe lang jij dat nodig hebt.

Benieuwd naar onze discrete & kwalitatieve zorgverlening?

Hoe dan ook, en wat voor hulp je ook zoekt… bij ons kan je zeker zijn van een discrete, respectvolle en kwalitatieve zorgverlening. Ieder van onze kraamverzorgenden heeft slechts één doel: jou (en je baby) omringen met de allerbeste zorgen, zodat jullie zorgeloos enkel oog voor elkaar kunnen hebben. Kwaliteit, discretie en professionaliteit: dàt zijn de hoofdwaarden van Gezinszorg Villers.

Meer weten? Aarzel dan niet om onze handige infobrochure te downloaden en/of ons te contacteren met al je vragen. Wij beantwoorden ze graag!

Op zoek naar warme en professionele kraamzorg?

Neem contact op

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bekijk nog meer van onze thuiszorgdiensten.

Gezinszorg Villers, da's...

  • ouderenzorg
  • kraamzorg
  • gezinshulp
  • huishoudhulp
Ria zegt...
Ik werd na mijn bevalling zeer goed in de watten gelegd door de dames van Villers. Een pluim voor jullie geduld en jullie kookkunst!