Welke vormen thuiszorg zijn er? Wij lichten toe!

Ben jij die ene persoon in je familie en/of vriendengroep die altijd voor iedereen zorgt? Ben jij pas tevreden wanneer iedereen in je omgeving zich goed en op zijn/haar gemak voelt? Dan is het misschien wel een idee om van deze mooie eigenschappen je job te maken! Want, wanneer je ervoor kiest om zorgverlener te worden bij Gezinszorg Villers, kies je voor een carrière die in het teken staat van ‘zorgen voor’. Meer weten? Lees dan zeker verder!

#1 Kraamzorg

Wanneer je het gevoel hebt dat je de zorg voor die nieuwste spruit niet (meer) alleen kan bolwerken, kan je ervoor kiezen om een kraamverzorgende in huis te halen. Hij of zij staat je bij in de verzorging van je lieveling en neemt met veel plezier ook (een deel van) het huishouden op zich. Wanneer je kiest voor kraamzorg, kies je voor zorgeloos genieten van je baby zonder na te moeten denken over al die dagdagelijkse sores... Meer weten over kraamzorg? Contacteer ons voor meer informatie - of vraag meteen kraamzorg aan, natuurlijk. Tot snel!

#2 Gezinshulp

Wanneer je de zorg voor je gezin (tijdelijk) niet meer kan bolwerken, kan je ook altijd opteren voor gezinszorg. Om hiervoor in aanmerking te komen, is geen enkele vereiste qua leeftijd, reden, beroep, … nodig. De redenen om hulp te vragen, kunnen immers zo uiteenlopend zijn, dat we ze onmogelijk allemaal kunnen opsommen. Meer weten over de praktische zaken - of ben je klaar om gezinshulp aan te vragen? Neem dan zeker contact op met onze medewerkers!

#3 Ouderenzorg

Wanneer je ouder wordt, is het normaal dat je nood hebt aan een beetje meer hulp in het dagelijkse leven. “Ja, maar, ouderenzorg, da’s altijd peperduur”, is dan steevast het antwoord. Onterecht, overigens: het volledige kostenplaatje wordt per situatie berekend, op basis van de graad van hulpbehoevendheid. Zo betaal jij nooit teveel! Contacteer ons voor meer praktische informatie over het reilen en zeilen binnen ouderenzorg. Tot dan!

#4 Poetshulp

Is het omwille van je gezondheid niet meer altijd haalbaar om je woning te onderhouden? Heb je het gevoel dat die dagdagelijkse taken meer moeite vergen dan eigenlijk zou moeten? Dan kan onze poetshulp misschien wel soelaas bieden. Zij nemen die wekelijkse schoonmaak immers met veel plezier op zich, zodat jij je volledig op jezelf kan focussen. Op zoek naar een poetshulp, ook al heb je geen gezondheidsproblemen? Dat kan ook: hiervoor kan je immers blindelings terecht bij onze huishoudhulp met dienstencheques. Wil je graag meer informatie over het inschakelen van een poetshulp? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Hulp nodig? Gezinszorg Villers regelt het!

Zo eenvoudig is het: onze gezinszorgdiensten zijn immers beschikbaar voor iedereen die hulp nodig heeft. Ontdek alle vormen thuiszorg… en contacteer ons voor de dienst naar keuze. En wij? Wij doen de rest!

Op zoek naar thuiszorg?

Neem contact op

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bekijk nog meer van onze thuiszorgdiensten.

Gezinszorg Villers, da's...

  • ouderenzorg
  • kraamzorg
  • gezinshulp
  • huishoudhulp
Sally zegt...
De thuiszorgdiensten van Gezinszorg Villers stellen nooit teleur. Bedankt voor het geduld, de lieve woorden en de warme ontvangst!