70 jaar Gezinszorg Villers, maar onze waarden blijven hetzelfde!

Zoals je misschien al wel weet, vierden we dit jaar onze 70ste verjaardag. Een beetje minder spectaculair dan initieel gepland, maar alsnog reden voor feest. Zeventig jaar zorg bieden in omgeving Antwerpen, zeventig jaar verhalen verzamelen en zeventig jaar glimlachjes creëren: onze geschiedenis is er één om trots op te zijn.

En dat komt puur door onze onwrikbare waarden. Door te blijven vasthouden aan ons DNA, bieden we ook vandaag nog dezelfde, doodeerlijke en authentieke zorg aan als we deden in ons geboortejaar, 1950. Wat die waarden dan zijn? Vandaag zetten we ze nog eens extra in de kijker.

Waardigheid en respect gaan hand in hand

Zorg geven - en ontvangen - werkt enkel zoals het hoort in een omgeving waar waardigheid en respect de plak zwaaien. Onze werknemers zullen altijd met een respectvolle basishouding jouw woning betreden - en benaderen elke zorgvrager op een vriendelijke en inlevende manier.

Wat voor zorg jij ook nodig hebt, wat jouw achtergrond ook is: jij zal je waardigheid behouden en met respect behandeld worden. Da’s een belofte.

   Sandra zegt...
   "Bij wie ik ook langsga, iedereen legt zijn of haar eigen verhaal op tafel. Soms hartverwarmend, soms met veel ups en downs. Maar altijd uniek, authentiek en onvergetelijk. Mijn luisterend oor ligt altijd klaar - zonder oordeel."

   Verdraagzaamheid centraal

   Bij ons mag iedereen zijn wie hij of zij is: verdraagzaamheid zit in ons bloed, en daar staan geen limieten op. Wij geloven erin dat verdraagzaamheid absoluut nodig is om de perfecte zorg te kunnen aanbieden.

   Ongeduld en een ‘raprap’ mentaliteit hebben bij ons geen plaats, wij nemen de tijd om jou én jouw verhaal te leren kennen.

   Ouderenzorg-villers

   Iedereen heeft nood aan iets anders: zorg op maat

   De ene zorgnood is de andere niet. Daarom zitten wij met elke cliënt één-op-één samen - en werken we ook samen het gevraagde hulpverleningsplan uit. Dit mondt keer op keer uit in ultiem maatwerk met een focus op de cliënt.

   Wij streven er continu naar om de juiste hulp te bieden - op het juiste tijdstip. Dat vertaalt zich in een dienstverlening die zich niet uitsluitend tot weekdagen beperkt, maar die je ook kan aanvragen in het weekend en, indien nodig, ‘s nachts.

   Verzorgende geeft baby een bad

   Een warm hart - in beide richtingen

   Natuurlijk zijn we betrokken bij onze cliënt: omdat onze zorg op maat is, is het belangrijk dat we precies weten waar jij nood aan hebt. Betrokkenheid is hier onmisbaar in. Het warme hart van onze verzorgenden, maar ook hun meelevend karakter en hun luisterend oor zorgt voor een gevoel van betrokkenheid, ‘geven om’ en het willen bouwen aan een langetermijnrelatie.

   Maar dit geldt even goed voor de onderlinge relatie tussen de collega’s. We geven veel aandacht aan voldoende overleg en ondersteuning - en we zijn blijvend op zoek naar initiatieven die bijdragen tot de gezondheid en het welzijn van alle partijen.

   Verzorgster staat met baby aan raam

   Meer weten over onze werking?

   Aarzel niet om contact met ons op te nemen - en dan gaan we samen op zoek naar de zorg die jij nodig hebt!

   Meer weten over thuiszorg?

   Wij helpen graag!