Gezinszorg Villers Ekeren stelt zich voor

Bij Gezinszorg Villers in Ekeren geloven we dat zorg voor elkaar écht het verschil maakt. We willen dat iedereen ten volle kan genieten van het leven, en daar is af en toe een duwtje in de rug voor nodig.

Ons team is er voor iedereen die het nodig heeft: voor jonge moeders, ouderen, zieken of als je hulp nodig hebt in het huishouden. Wie je ook bent: Gezinszorg Villers Ekeren staat voor je klaar. Maak kennis met onze werking en ons team.

Wat kan jij verwachten van Gezinszorg Villers Ekeren?

Snelle en persoonlijke hulp wanneer je die nodig hebt: dat is wat je kan verwachten van Gezinszorg Villers. Ons fantastisch team in Ekeren staat jou en je gezin bij waar nodig: van kraamzorg, ouderenzorg en gezinszorg tot poetshulp.

Daarbij focussen we ons niet op wat je niet (meer) kan, maar op wat we samen wél kunnen. Hierdoor zorgen we voor een positieve wind en een warm familiegevoel wanneer we bij je thuis zijn en daar worden ook wij gelukkig van. Zo zorgen we samen voor elkaar.

1  Poetshulp Sigridspinnox 7

Gezinszorg Villers Ekeren: zorg op maat, bij jou in de buurt

Bij Gezinszorg Villers hebben we verschillende wijkhuizen om van daaruit zorg te verlenen. Ook in Ekeren hebben we een wijkhuis, waardoor er altijd een verzorgende in de buurt is wanneer jij hulp nodig hebt, voor dringende en/of minder dringende thuiszorg.

Bij die zorgverlening vinden we de vertrouwensband tussen jou en de zorgverlener enorm belangrijk. Onze verzorgenden uit Ekeren worden al snel vertrouwde gezichten, soms zelfs vrienden, waaraan je je verhaal kwijt kan. We communiceren van mens tot mens, met warmte en professionaliteit. Net zoals onze zorg zelf.

Neem contact op met de dienstverantwoordelijke van Gezinszorg Villers in Ekeren

Benieuwd hoe we bij Gezinszorg Villers Ekeren te werk gaan - of heb je nog specifieke vragen of opmerkingen?

Naomi, onze wijkverantwoordelijke in Ekeren, staat voor je klaar. Ze kent het team als geen ander, - en zal ervoor zorgen dat je met de grootste zorg geholpen wordt.

Naomi Vankerckhoven
Dorpstraat 38, 2180 Ekeren
+32 (0)3 543 92 10
ekeren@gezinszorgvillers.be

Naomi zegt...
Genieten van de frisse buitenlucht is belangrijk voor de gezondheid van onze cliënten. Als het markt is in Ekeren gaan tal van mijn verzorgenden samen met hun cliënten daar boodschappen doen. Gezellig én nuttig!