Gezinszorg Villers Maria-ter-Heide: wij bieden de zorg die jij nodig hebt

Ben jij trots inwoner van het charmante Maria-ter-Heide en ben je op zoek naar een betrouwbare gezinszorgdienst? Dan kunnen wij je misschien wel helpen. Het team van Gezinszorg Villers Maria-ter-Heide staat te trappelen om jou verder te helpen. Heb je nood aan hulp in huis in de vorm van een gezinshulp of poetshulp? Of ben je specifieker op zoek naar kraamzorg of ouderenzorg? Of misschien zelfs een hybride combinatie van verschillende soorten zorg?

Allemaal goed, wij kunnen je helpen. Het team van Maria-ter-Heide heeft experts in alle verschillende domeinen in huis, zodat jij er zeker van kan zijn dat ons team je kan bijstaan - welke vraag of vragen jij ook hebt. We vertellen hier wat meer over wat wij te bieden hebben - en wat jij zoals kan verwachten van ons team in Maria-ter-Heide.

Wat kan jij verwachten van Gezinszorg Villers Maria-ter-Heide?

Rust en menselijke zorg op maat. Om mee te beginnen. Jouw comfort staat bij Gezinszorg Villers altijd op de eerste plaats - en alles wat we doen, doen we om aan jouw verwachtingen en noden te kunnen beantwoorden. Want dat is uiteindelijk waarover het gaat: jouw verhaal.

Vertel ons dus gerust waar jij nood aan hebt en waarom jij erover denkt om thuiszorg in te schakelen. Hoe meer we weten over jou en je situatie, hoe slimmer we kunnen inspelen op jouw noden - en hoe beter we je uiteindelijk zullen kunnen helpen.

Sigridspinnox 14

Gezinszorg Villers Maria-ter-Heide: zorg op maat, dicht bij huis

Gezinszorg Villers is al meer dan zeventig jaar een vaste waarde in Antwerpen. Onze werking is volledig gericht op het kunnen aanbieden van menselijke zorg op maat - en dat kan alleen maar wanneer er een zekere vertrouwensband bestaat tussen cliënt en verzorgende. Om deze te bekomen, werken wij al jaar en dag met onze kleinere wijkhuizen, waarvan Gezinszorg Villers Maria-ter-Heide een voorbeeld is. Door te werken met deze kleinere teams, kunnen wij onze cliënten steeds dezelfde gezichten garanderen - wat aangenamer is dan een voortdurende rotatie van mensen over de vloer.

Daarnaast kennen onze collega’s in de wijkhuizen ‘hun’ buurt op hun duimpje. Dat is bijzonder handig wanneer wij voor jou naar de winkel of apotheek moeten: wij weten perfect waar jouw favoriete supermarkt gelegen is! Daarnaast zijn wij nooit veraf, dus ook wanneer jij misschien onverwachte hulp nodig hebt, zijn wij in de buurt om jou bij te staan. Handig, toch?

Neem contact op met de wijkverantwoordelijke van Gezinszorg Villers in Maria-ter-Heide

Heb je nog praktische vragen voor Gezinszorg Villers Maria-ter-heide, wil je meer weten over onze werking of zit je nog met andere bezorgdheden? Zeer begrijpelijk! Gelukkig kan je daarvoor bij Julie, wijkverantwoordelijke van Maria-ter-Heide, terecht. Zij luistert naar jouw verhaal en noden en voorziet jouw vervolgens van alle oplossingen en informatie. Bovendien kent zij haar team door en door, waardoor je er zeker van kan zijn dat ze dé perfecte verzorgende naar jouw huis stuurt!

Julie Van Lommel

Eikendreef 18
2930 Brasschaat
+32 (0)3 543 92 10
Maria.ter.Heide@gezinszorgvillers.be

Julie zegt...
Samen met mijn team streef ik ernaar elke week opnieuw de best mogelijke zorg aan onze cliënten te bieden. Tijdens onze wijkwerking bekijken we samen hoe we dit kunnen verwezenlijken.