Gezinszorg Villers Schoten: zorg dichtbij huis

Kan jij momenteel wat hulp gebruiken in de vorm van een gespecialiseerde verzorgende in huis - en woon jij in Schoten? Top! Want hier kunnen wij je mee helpen. Heel graag, zelfs. Ons team van Gezinszorg Villers Schoten bestaat uit experts allerlei, met elk hun specialisatie. Zo beantwoordt dit team moeiteloos aan jouw noden, wat deze ook mogen zijn - en hoe deze misschien ook kunnen evolueren.

Heb je bijvoorbeeld eerst nood aan kraamzorg, maar kan je erna ook nog hulp in huis gebruiken? Dan schakel je vlekkeloos over naar gezinshulp of poetshulp. Wat jouw situatie ook is, wat jij ook nodig hebt: Gezinszorg Villers Schoten gaat - samen met jou - op zoek naar dé beste oplossing. Vandaag vertellen je hier wat meer over.

Wat kan jij verwachten van Gezinszorg Villers Schoten?

Omschrijf het gerust als: héél veel expertise met een menselijk gezicht. ‘Zorg op maat’ is niet voor niets onze slogan: het is waarin we geloven, en hetgeen waar we elke dag opnieuw naar streven - ongeacht het type zorg dat we voorzien. Wij zetten professionele zorg en menselijkheid, beide, op de eerste plaats. Dat doen we omdat we erin geloven dat goeie zorg enkel gegeven kan worden op een basis van warmte en vertrouwen.

Kies jij voor Gezinszorg Villers Schoten? Dan kan je rekenen op die warmte en menselijkheid, of je nu kiest voor kraamzorg, gezinszorg, ouderenzorg of een poetshulp. En weet je zelf niet helemaal of je nu nood hebt aan gezinszorg of eerder een poetshulp? Aarzel niet om het team van Gezinszorg Villers Schoten te contacteren: zij luisteren naar jouw verhaal en raden vervolgens de gezinszorgdienst aan die perfect aansluit op jouw noden. Zo ben jij zeker van de juiste zorg in huis - en kunnen we samen werken aan het mooier, en meer zorgeloos, maken van jouw dagen.

Sigridspinnox 14

Gezinszorg Villers Schoten: zorg op maat, dicht bij huis

Gezinszorg Villers Schoten is één van de verschillende wijkhuizen binnen en rond Antwerpen. We kiezen voor een werking met deze wijkhuizen omdat we onze cliënt willen garanderen altijd dichtbij en bereikbaar te zijn.

Ons team van Gezinszorg Villers Schoten kent de gemeente op haar duimpje en is nooit heel ver van jou verwijderd. Dit zorgt voor meer snelheid en gemak wat onze diensten betreft én voor meer vertrouwen bij de cliënt. Want onze zorg? Die is nooit veraf. Letterlijk.

Neem contact op met de wijkverantwoordelijke van Gezinszorg Villers in Schoten

Ben je benieuwd hoe een samenwerking met Gezinszorg Villers Schoten in zijn werk kan gaan - of heb je nog specifieke vragen of bezorgdheden? Aarzel dan niet om Liesbeth, onze wijkverantwoordelijke in Schoten, te contacteren.

Zij staat te trappelen om al jouw vragen te beantwoorden - en eventuele zorgen weg te nemen. Zij kent haar team als geen ander - en zal ervoor zorgen dat dé beste verzorgende voor jouw situatie binnenkort voor jouw deur staat. Da’s een belofte.

Liesbeth Van Hoof
Churchilllaan 118, 2900 Schoten
+32 (0)3 543 92 20
schoten@gezinszorgvillers.be

Liesbeth zegt...
De appreciatie die mijn team en ik krijgen van onze cliënten is enorm. Dat maakt deze job zoveel rijker.