Nood aan quality time? Diensten Villers neemt het graag over.

De onverwachte komst van Covid-19 in onze levens heeft ontzettend veel zaken op zijn kop gezet. En vandaag beseffen we, meer dan ooit, het belang van quality time met ons gezin én onze vrienden. Ons sociaal leven heeft de laatste maanden op een strikt gereguleerd, laag pitje gestaan.

Het is dan ook meer dan normaal dat je optimaal van je vrije tijd wil genieten. En daar wil Diensten Villers je graag bij helpen. Wanneer je ons onder de arm neemt, kan jij ten volle profiteren van je leven, zonder je zorgen te maken over al die huishoudelijke klusjes die nog moeten gebeuren. Onze huishoudhulp via dienstencheques regelt dat wel!

Hoe werkt dat, die dienstencheques?


Ben je klaar om één van onze fantastische huishoudhulpen te ontvangen? Dan begin je best met je gratis te registreren op de website van Dienstencheques Vlaanderen. Wanneer je dat gedaan hebt, zal je een bevestiging krijgen met je persoonlijke gebruikersnummer. Hiermee kan jij dan je dienstencheques bestellen.

Elke cheque kost via Sodexo 9 euro, maar hiervan krijg je 30% terug van de overheid. Aan het einde van de rit betaal je dus geen 9 euro, maar 7,20 euro per gewerkt uur. Per jaar kan je 500 dienstencheques aankopen, maar afhankelijk van je gezinssituatie kan dat aantal oplopen tot 2000. Dit geldt bijvoorbeeld voor éénoudergezinnen, personen met een beperking, gezinnen met minderjarige gehandicapte kinderen of personen die een tegemoetkoming voor hulp aan bejaarden krijgen.

Wanneer je je cheques bestelt, kan je kiezen tussen de papieren en elektronische variant. Wij raden altijd de laatste aan: deze worden handig online bewaard in je elektronische portefeuille: zo kan je deze niet kwijtspelen én worden ze ook nog eens extra beveiligd met een login en wachtwoord. Bovendien zijn nieuwe cheques onmiddellijk beschikbaar en moet je geen werkweek wachten vooraleer ze aankomen met de post. Meer weten over de voordelen van elektronische dienstencheques (want er zijn er nog veel)? Neem zeker contact op!

   Sandra zegt...
   "Sinds ik gebruik maak van dienstencheques kan ik mijn vrije tijd besteden aan dat wat er echt toe doet."
   Villers Dienstencheques 59

   Wat zal mijn huishoudhulp allemaal opnemen?


   Kort samengevat: al die huishoudelijke taakjes waar jij geen tijd voor of zin in hebt. Logisch: nu je je vrienden en familie terug mag zien, wil je je energie daarin steken! Laat het dus gerust aan ons over, wij regelen het allemaal. We poetsen het volledige huis, inclusief het sanitair en de ramen. We leggen met veel liefde propere en frisse lakens op het bed, geven je plantjes water, doen de was én de plas en zorgen dat de keuken op orde is.

   Heb je nog extra of specifieke wensen die je graag door ons wil laten opnemen? Aarzel niet om ze voor te leggen: dan bekijken we samen hoe en of we dit kunnen doen. Want voor ons telt maar één ding: zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen, zodat jij volledig ontspannen de deur uitwandelt - en terug thuiskomt in een kraaknette woning.

   Meer weten over Diensten Villers? Contacteer ons!

   Wij beantwoorden graag al je vragen en helpen indien nodig met de juiste aanvragen. Tot snel?

   Meer weten over dienstencheques?

   Wij helpen graag!