Voor wie is familiehulp? Kies maar!

Huh? ‘Kies maar’? Jup. Kies maar. Als in: ‘je hebt maar te kiezen uit de verschillende personen die familiehulp mogen aanvragen’.

Met andere woorden: familiehulp bestaat simpelweg voor iedereen die zorg en/of hulp in huis nodig heeft. Klopt. Ongeacht werkstatus of leeftijd. Wij geloven immers in het principe ‘wanneer je hulp vraagt, dan heb je hulp nodig’. En daarom staan de verzorgenden van Gezinszorg Villers klaar voor jou. Wanneer het je plots even te veel wordt. Wanneer je het gevoel hebt achteraan te hollen wanneer het de zorg voor je gezin betreft. Of gewoon… omdat jij daarvoor kiest. Hoe dan ook, staan wij voor je klaar. Of het nu om hulp in het huishouden gaat of hulp bij de verzorging van die kleine spruit(en). Op ons kan je rekenen.

De redenen om beroep te doen op familiehulp? Alle redenen.

Zo zit dat. Het enige wat je moet onthouden na het lezen van deze blog, dat is het feit dat wij altijd klaarstaan voor jou. Ongeacht de reden van jouw contactaanvraag. Misschien is iemand uit je gezin ziek geworden? Of heeft er iemand een handicap (gekregen)? Misschien is er iemand geopereerd waardoor hij/zij tijdelijk buiten strijd is?

Of misschien krijg je te maken met psychische moeilijkheden waarmee je om moet (leren) gaan? Of zijn er specifieke sociale omstandigheden die het moeilijk maken om al je huishoudelijke taken af te werken? Of heb je ‘gewoon’ het gevoel dat je het allemaal niet meer bolgewerkt krijgt - en misschien word je daar wel heel onzeker en ongelukkig van?

Snappen we. We helpen je dan ook graag om weer even wat orde op zaken te brengen. Wat meer rust in dat hoofd te brengen. Op jouw tempo. En maak je geen zorgen: wij nemen die banale taakjes met veel plezier over. Zo kan jij je focussen op jezelf en je gezin. Even tijd voor jezelf nemen. Even herbronnen. Dat verdien je.

Is familiehulp dan niet heel duur?

Nee, hoor. Maak je geen zorgen: wij hanteren geen vast prijskaartje voor onze gezinshulp. De bijdrage die jij zal betalen, die berekenen we op basis van jouw inkomen. Daarbij aansluitend houden we ook rekening met het eventuele aantal personen ten laste, de eventuele graad van invaliditeit én de graad van hulpbehoevendheid. Jij betaalt dus exact wat haalbaar is voor jouw persoonlijke situatie. Of dat nu overdag in de week, in het weekend, ‘s avonds, ‘s nachts en/of op feestdagen is.

Klaar voor die helpende hand? Kies voor de familiehulp van Gezinszorg Villers!

Zo eenvoudig is het. Jij kan hulp gebruiken in huis. Of dat nu over verzorgende, huishoudelijke en/of ondersteunende taken gaat. Wij bieden die hulp met veel plezier aan. Aarzel dus niet om onze familiehulp aan te vragen. Wij kijken er alvast naar uit om jou (en jouw gezin) te ontmoeten. Tot snel!

Klaar om gezinshulp in te schakelen?

Neem contact op!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bekijk nog meer van onze thuiszorgdiensten.

Gezinszorg Villers, da's...

  • ouderenzorg
  • kraamzorg
  • gezinshulp
  • huishoudhulp
Julia zegt...
De gezinshulp van Gezinszorg Villers zorgt ervoor dat ik me meer kan focussen op mijn lieve familie. Een ware verademing... Merci!