Welke opleiding heb je nodig voor thuiszorg?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op professioneel gebied? Heb jij jezelf altijd al beschouwd als een zorgzame persoon en bekijk jij het als een persoonlijke overwinning wanneer je een glimlach op iemands gezicht kan toveren? Wel, dan is een carrière in de thuiszorg misschien wel iets voor jou. En wij bij Gezinszorg Villers? Wij kunnen altijd extra gemotiveerde verzorgenden gebruiken. Hoe jij binnenkort lid kan worden van ons team? Wij vertellen het je graag.

De opleidingen van Villers: gratis én voor iedereen

Zo dus. Je hebt beslist dat je het wel ziet zitten om een rots in de branding te worden voor diegenen die daar nood aan hebben. Maar wat als je geen eerdere ervaring in de sector hebt? Geen enkel probleem, hoor: onze opleidingen bereiden jou namelijk voor de volle 100% voor op deze nieuwe uitdaging. En weet je wat? Die opleidingen tot verzorgende/zorgkundige? Die zijn ook nog eens volledig gratis. Zo zorgen we ervoor dat er niets in de weg staat wanneer jij klaar bent voor een nieuwe weg in jouw professionele leven.

Bekijk je wel even of je aan volgende voorwaarden voldoet?

  • Je bent minstens 18 jaar.

  • Je bent voltijds op zoek naar werk.

  • We hebben je al een keer ontmoet op een van onze infomomenten.

  • Je bent geslaagd voor de selectieproef van VDAB.

Zo! Top! Nu ben jij klaar om te starten. Maareuh… hoe gaan deze opleidingen precies te werk? Wij lichten kort toe. Zodat jij helemaal op de hoogte bent - en precies weet waaraan je je kan verwachten.

Gezinszorg Villers: onze opleidingen verzorgende/zorgkundige

Onze opleidingen duren één jaar en starten altijd in april en november. Je hebt op elke weekdag les, behalve woensdagnamiddag. Zo geven we je de ruimte om halverwege de week even tot rust te komen.

Tijdens de eerste helft van het opleidingsjaar voorzien we je van de nodige theorie. Op deze manier zijn we er zeker van dat je de nodige vorming krijgt binnen alle noodzakelijke domeinen. Je leert de belangrijkste begrippen - en krijgt de kans om bepaalde technieken te oefenen in een veilige omgeving. De domeinen die we aankaarten? Denk aan: verzorging, woon- en leefmilieu, psychologie, communicatie, plichtenleer, welzijnszorg en recht.

De tweede helft van het jaar? Die vullen we op met een aantal interessante stages. Zo krijg jij meteen de kans om al die nieuw opgedane kennis in de praktijk om te zetten. Je mag je verwachten aan de stageplaats in de thuiszorg én een stageplaats in een woonzorgcentrum. Natuurlijk houden wij altijd rekening met jouw woonplaats en vervoersmogelijkheden. Want… een gelukkige verzorger - is een gelukkige zorgvragende!

Overtuigd! Waar schrijf ik me in?

Fantastisch! Laat dan zeker je gegevens achter via ons contactformulier. En dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je verder op weg te zetten. Wij kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Klaar voor een opleiding als verzorgende?

Neem contact op!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bekijk al onze thuiszorgdiensten.

Gezinszorg Villers, da's...

  • ouderenzorg
  • kraamzorg
  • gezinshulp
  • huishoudhulp
Stephany zegt...
De opleiding van Gezinszorg Villers was alles wat ik ervan verwachtte! Ik heb echt mijn weg gevonden op professioneel gebied en ga elke dag met een glimlach naar mijn werk!