Zoek jij een poetshulp met dienstencheques in Antwerpen?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare poetshulp met dienstencheques in regio Antwerpen? Daar kunnen wij je mee helpen. Wij zijn al meer dan 70 jaar een vaste waarde in groot Antwerpen en kunnen je daarom de kwaliteit garanderen waar jij naar op zoek bent.

Vandaag vertellen wij je wat meer over de voordelen van een poetshulp met dienstencheques, waar jij je aan kan verwachten en hoe jij de poetshulp van je dromen gegarandeerd in ons team vindt. Erna nog vragen of onzekerheden? Contacteer ons - en dan ontmoeten we elkaar snel!

De voordelen van een poetshulp met dienstencheques

Droom er maar al van weg: je komt thuis na een drukke werkdag - en je huis ruikt heerlijk fris, blinkt en schittert - en is volledig opgeruimd. Of, met andere woorden: niets dat jou tegenhoudt om, dik verdiend, in die zetel te ploffen. Klinkt goed? Wel, dat kan jouw toekomst zijn wanneer jij kiest voor een poetshulp met dienstencheques. Want, als je het aan ons vraagt, zijn hier alleen maar voordelen aan verbonden…

Eerst en vooral, zorgt een poetshulp ervoor dat jij zoveel meer tijd kan vrijmaken voor jezelf, je familie en je vrienden. Die wekelijkse poetsbeurt neemt tenslotte toch algauw enkele uren in beslag, uren die jij vanaf nu aan iets veel leuker kan spenderen! We hebben het allemaal druk, drukker, drukst - en dankzij jouw poetshulp kan je die kostbare vrije uren nu steken in dat wat écht telt: ontspannen, genieten en zorgen voor jezelf. Zoals het hoort!

Daarnaast zijn onze poetshulpen échte professionals. Zij kennen de kneepjes van het vak door en door, waardoor jij je geen zorgen meer moet maken over die oven die niet schoon geraakt of die vervelende strepen na het ramen lappen. Onze poetshulpen weten perfect hoe ze de meest hardnekkige vlekken, strepen of andere vuiligheden moeten wegtoveren. Heerlijk, toch?

Als laatste is een poetshulp ook ideaal wanneer jij last hebt van een zwakke rug of andere fysieke beperkingen. Poetsen is erg belastend voor je lichaam, dus het is niet meer dan normaal om deze klusjes aan iemand anders door te spelen wanneer jij er de energie niet voor vindt. Onze poetshulpen nemen dit met plezier van je over, zodat jij je lichaam de nodige rust kan gunnen.

Poetshulp kuist witte deur

Waar mag jij op rekenen wanneer je onze poetshulp in huis neemt?

Laat ons zeker weten wat voor takenpakket jij je poetshulp wil geven. Zaken die wij sowieso doen, zijn: dweilen, stof afnemen, stofzuigen, strijken, ramen lappen, opruimen, gordijnen wassen, bed verschonen, vuilzakken buiten zetten en rolluiken optrekken.

Staat jouw nood niet tussen dit lijstje? Geen probleem: laat het ons weten en dan zorgen we daarvoor. Het enige wat jij moet doen? Zorgen voor het nodige poetsmateriaal, zodat jouw poetshulp probleemloos voor een blinkend eindresultaat kan zorgen!


Wij matchen de perfecte poetshulp aan jouw noden

Wij leiden onze poetshulpen allemaal zelf op. Zo garanderen we steeds dezelfde kwaliteit en inzet, wie we ook matchen aan jouw vraag. Daarnaast proberen we ook altijd dezelfde poetshulp naar jouw huis te sturen: da’s vertrouwd voor jou én voor de poetshulp in kwestie. Natuurlijk zijn wijzigingen in de planning altijd mogelijk, maar indien dit gebeurt, houden we je daar altijd van op de hoogte.

Poetshulp kuist bij rozen

Dienstencheques zijn veilig, eenvoudig én fiscaal aftrekbaar

Wanneer je je dienstencheques bij Sodexo bestelt, betaal je €9 per cheque. Na je belastingaangifte krijg je 30% terug van de overheid en betaal je dus eigenlijk slechts €7,20 per cheque. Voor je poetshulp betaal je één dienstencheque per uur.

Via jouw account bij Sodexo wijzig je zelf je persoonlijke gegevens, heb je een duidelijk overzicht van je bestellingen en betaalde prestaties, ruil je eenvoudig je cheques om of laat je ze terugbetalen.

De prestaties worden telefonisch ingevoerd door onze medewerker op een gratis telefoonnummer van Sodexo of via een mobiele app. Onze medewerker maakt hiervoor gebruik van een login, paswoord en jouw persoonlijke gebruikersnummer. Hij/zij registreert het aantal gewerkte uren, die vervolgens in mindering gebracht worden in jouw elektronische portefeuille. Na elke poetsbeurt krijg je een melding van deze prestaties, waarna je die kan controleren en bevestigen. Handig, toch?

Poetshulp kuist badkamer

Kort samengevat: meer rust, comfort en tijd voor ontspanning

Daar komt het eigenlijk wel op neer. Door een poetshulp in huis te halen, krijg jij in eenzelfde beweging meer rust in je hoofd - én in je sociale kalender.

Die kostbare vrije uren steek jij vanaf nu niet meer in schrobben en boenen, maar in quality time met je geliefden of extra rust voor jezelf - en dat allemaal in een blinkend, limoentjesfris huis. Geef toe: klinkt heerlijk, toch?

Poetshulp kuist kader

Klaar voor jouw poetshulp met dienstencheques?

Goeie keuze! Je zal zien: jouw leven ziet er helemaal anders uit wanneer onze poetshulp die vervelende klusjes in huis in jouw plaats doet. Contacteer ons voor meer informatie - en dan staat jouw eigen poetshulp in geen tijd aan je deur! Tot snel?

Op zoek naar ondersteuning?

Wij helpen graag!