Een poetshulp met of zonder dienstencheques? Bij ons kan beide!

Zodus. Je hebt beslist om een poetshulp in huis te halen. Je bent klaar voor een kraaknette woning, zonder er zelf wekelijks voor te moeten zwoegen. Dweilen of stofzuigen? Ramen lappen of het vuilnis buitenzetten? Maak je geen zorgen. De poetshulpen van Villers doen het allemaal - én met een grote glimlach er gratis en voor niets bovenop. Maareuh… wat is nu precies het verschil tussen een poetshulp met - en een poetshulp zonder dienstencheques? Wij lichten toe!

De poetshulp: voor zorgbehoevenden

Onze ‘gewone’ poetshulp, die komt graag bij je langs wanneer jijzelf, omwille van je gezondheid, niet meer in staat bent om het nodige poetswerk zelf op te nemen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door ouderdom of door een beperking - maar ook wanneer je herstellende bent van een operatie.

Hoeveel je betaalt, vraag je? Wel, dat wordt voor iedereen persoonlijk berekend op basis van het netto maandelijks inkomen. Zo zorgen wij ervoor dat niemand meer moet betalen dan hij of zij zich eigenlijk kan veroorloven. Da’s wel zo eerlijk, nietwaar?

Meer informatie over onze poetshulp vind je hier!

De poetshulp met dienstencheques: voor comfort

Natuurlijk heb je niet enkel recht op poetshulp wanneer je (even) hulpbehoevend bent. Het kan tenslotte ook zijn dat je simpelweg de tijd niet vindt om die wekelijkse schoonmaak aan te gaan. En geef toe… wanneer je moet kiezen tussen familie en/of vrienden - en het dweilen van je vloer… dan weet je het vast wel. Geen enkel probleem, als je het aan ons vraagt, zolang je maar gebruikt maakt van onze poetshulp met dienstencheques, natuurlijk!

Hoeveel dat kost? Je betaalt per gepresteerd uur een dienstencheque van 9 euro (enneuh, psst… deze zijn fiscaal aftrekbaar, waardoor je uiteindelijk slechts 6,30 euro per cheque betaalt).

Meer praktische informatie over onze poetshulp met dienstencheques vind je hier!

Nog vragen over onze poetshulpen?

Ben jij geïnteresseerd in een poetshulp in huis, maar heb je hier nog vragen over? Of wil jij toch wat extra informatie over die poetshulp met dienstencheques? Dat kan allemaal. Het enige wat jij hoeft te doen, is ons contacteren. En dan vertellen wij je alles wat je wil weten. Zo eenvoudig is het! Tot dan?

Nood aan poetshulp?

Neem contact op!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bekijk nog meer van onze thuiszorgdiensten.

Gezinszorg Villers, da's...

  • ouderenzorg
  • kraamzorg
  • gezinshulp
  • huishoudhulp
Sonja zegt...
Door fantastische poetshulpen van Villers is mijn woning altijd kraaknet én heb ik meer tijd voor mijn familie. Heerlijk!