Op hoeveel kraamuren heb ik recht?

Eerst en vooral… proficiat! Je bent eindelijk zwanger van dat zeer gewenste kleintje en je staat vast te trappelen om hem/haar te ontmoeten. En terecht; wij zijn er alvast zeker van dat die jongste spruit binnen de kortste keren jullie hart zal stelen. En omdat je er zeker van wil zijn dat jouw lieveling slechts de allerbeste zorg beschikbaar krijgt, is het alvast een goed idee om na te denken over kraamzorg. Zo houden wij ons bezig met de dagdagelijkse beslommeringen - terwijl jij je nog slechts moet bezighouden met één ding… het bewonderen van de knappe snoet van dat kleine mensje.

Maareuh… op hoeveel kraamuren heb je nu eigenlijk recht en hoe zorg je ervoor dat alles pico bello in orde is tegen dat je baby eindelijk gearriveerd is?

  • Stap 1: maak je geen zorgen.
  • Stap 2: vertrouw op Villers.
  • Stap 3: lees deze blog en wees voorbereid op alles.

Zo eenvoudig is het!

Betaalbaar, betrouwbaar en flexibel: da’s Villers kraamzorg

Laten we maar eerst beginnen bij het begin: onze kraamzorg is voor iedereen betaalbaar. Hoe dat komt? Eenvoudig. Wij berekenen iedere bijdrage op basis van je maandelijkse netto-inkomen en houden hierbij rekening met het aantal personen ten laste. Zo zijn we er zeker van dat jij nooit teveel betaalt. Ga daarnaast zeker ook eens op gesprek bij je mutualiteit en hospitalisatieverzekering: de kans bestaat dat zij (gedeeltelijke) terugbetaling aanbieden. Met andere woorden… extra budget voor pampers!

Reken op Villers zolang jij dat nodig acht!

Zo is het maar net! Onze kraamverzorgenden starten 24u na thuiskomst uit het ziekenhuis of na een thuisbevalling. Bovendien zijn wij ook al beschikbaar vanaf drie maanden voor de geboorte én blijven we langskomen tot 12 weken na de bevalling.

Kan je na 12 weken nog geen afscheid nemen van ons? Geen probleem: onze hulp kan indien gewenst verlengd worden. Standaard werken we tussen 8.30 en 17.00u, in blokken van 2, 3 of 4 uur, maar ook deze uren kunnen aangepast worden. Alles hangt af van jouw persoonlijke noden en wensen: jij vraagt, wij helpen. Ons doel? Ervoor zorgen dat jij je 100% kan focussen op het graag zien van die nieuwste aanwinst in huis. Dat verdienen jullie.

Nog vragen over kraamzorg en de beschikbare kraamuren?

Aarzel dan niet om ons te contacteren: wij antwoorden graag op al jouw vragen, zodat je binnen de kortste keren volledig voorbereid bent. Kan je niet wachten en wil je graag nu al wat informatie? Download dan zeker onze kraamzorg brochure op deze pagina ter voorbereiding. Tot snel!

Op zoek naar warme en professionele kraamzorg?

Neem contact op!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bekijk nog meer van onze thuiszorgdiensten.

Gezinszorg Villers, da's...

  • ouderenzorg
  • kraamzorg
  • gezinshulp
  • huishoudhulp
Ria zegt...
Ik werd na mijn bevalling zeer goed in de watten gelegd door de dames van Villers. Een pluim voor jullie geduld en jullie kookkunst!