De voordelen van kraamzorg

Ben je een kersverse mama of nog in blijde verwachting? Een grote stap in je leven die gepaard gaat met liefde en geluk maar ook met verantwoordelijkheden en vermoeiende dagen (om van de nachten te zwijgen).

‘t Is het allemaal waard als je jouw lieve onschuldige kindje ziet, maar een extra helpende hand is vaak geen overbodige luxe. Daarom willen de kraamverzorgenden van gezinszorg Villers alle (toekomstige) mama’s graag ondersteunen. De voordelen van kraamzorg? Die lees je hier!

Kraamzorg voor of na de bevalling?

Jij en je gezin kunnen ervoor kiezen om voor en/of na de bevalling de hulp in te schakelen van een kraamverzorgende bij Gezinszorg Villers. Bij beide momenten zal je de impact van kraamzorg op je gezinsleven direct zal voelen. Hulp voor de bevalling noemen we prenatale zorg, na de bevalling spreken we van postnatale zorg. Vanaf twee maanden voor de bevalling tot acht weken erna staat het Villers team voor je klaar. Of langer, indien nodig.

Wat doen verzorgenden tijdens kraamzorg?

Onze verzorgenden helpen je bij verzorgende, ondersteunende en huishoudelijke taken. Van koken en strijken tot verzorging van je baby en de rest van het gezin. Onze kraamverzorgenden zijn naast een praktische hulp ook een luisterend oor.

“De voordelen van kraamzorg bij Gezinszorg Villers zijn eindeloos! Ik had het zo druk met mijn baby dat ik de zorg voor mijn huishouden en 2 andere kindjes niet meer kon trekken. Dankzij de kraamverzorgende bij Villers kreeg ik de rust die ik nodig had om op adem te komen na de bevalling.”
- An, kersverse mama en fan van onze kraamzorg.

Het belangrijkste is dat jij en je gezin zo veel mogelijk rust krijgen. En daar helpen onze kraamverzorgenden maar al te graag bij. Kom tot adem en geniet vooral van je nieuwe gezinnetje. Mama, jij speelt het wel klaar!

Vrouw kust baby bij raam

Is de hulp wel professioneel?

Of de gezinshulp bij Villers professioneel is? Daar kan je 100% zeker van zijn! Al sinds onze oprichting in 1950 focussen we ons op het ondersteunen van jonge gezinnen. Doorheen de jaren hebben we onze diensten nog verrijkt, maar we zorgen wel steeds dat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorgsector.

Net daarom zijn al onze medewerkers professioneel opgeleid. Daarenboven volgen ze jaarlijks bijkomende workshops en bijscholingen. Het voordeel voor jou? Up-to-date advies en de béste kraamzorg voor jou en je gezin.

Meer weten over onze kraamzorg?

Zo. Nu ken je alle voordelen van kraamzorg bij Gezinszorg Villers. Ook nood aan hulp of heb je vragen? Neem contact op. We staan voor je klaar! Want onze gezinszorg is er voor iedereen.

Fien zegt...
Ik vond het toch wel spannend, zo thuiskomen met mijn kersverse baby. Gelukkig is mijn lieve kraamverzorgende altijd bereikbaar om goede raad te geven.

Nood aan kraamzorg?

Neem contact op!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bekijk nog meer van onze thuiszorgdiensten.

Gezinszorg Villers, da's...

  • ouderenzorg
  • kraamzorg
  • gezinshulp
  • huishoudhulp
Melissa zegt...
Mijn kraamverzorgende heeft eindeloos geduld. Ze is een engel met onze baby - maar verzorgt evengoed mama, papa en grote zus. Wat een luxe!