Waar vraag je ouderenzorg aan?

Wanneer je een dagje ouder wordt, kan het weleens moeilijk(er) worden om zelfstandig thuis te blijven wonen. Is dat dan meteen een reden om te moeten verhuizen naar een woonzorgcentrum? Neen. Niet als je het aan ons vraagt, althans. Bij Gezinszorg Villers kan je tenslotte terecht voor een helpende hand, gewoon daar: in je eigen leefkamer.

Via onze warme ouderenzorg, helpen we je waar nodig. Zo zorgen we er samen voor dat je zelfstandig (thuis) blijft wonen. Op ons kan je bouwen - en vertrouwen. Dag in, dag uit. In dat eigen vertrouwde stekje.

Wat doen we voor jou?

Wel, dat is eenvoudig. We helpen bij de dingen die voor jou niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Denk aan huishoudelijke activiteiten zoals boodschappen doen, koken, wassen en strijken, … Maar ook voor hulp bij verzorgende taken kan je bij ons terecht. Denk maar aan hygiënische zorg, nagel- en voetverzorging, hulp bij aankleden, bijstand bij medicatiegebruik, enzovoort.

Ben je een echt buitenmens, maar is dat buiten komen niet meer zo evident? Geen probleem. Wij begeleiden je graag bij uitstapjes. Zo kan je niet enkel genieten van die frisse buitenlucht, maar kan je ook nog eens rekenen op gezelschap en een luisterend oor. Daar zijn we namelijk zéér goed in!

Wanneer kan ik rekenen op ouderenzorg?

Wel, in theorie zijn we in blokken van 2, 3 of 4 uur beschikbaar - en telkens tussen 8u ‘s morgens en 20u ‘s avonds. Heb jij toch (ook) nood aan nachtzorg? Geen enkel probleem. Ook tussen 22u ‘s avonds en 7u ‘s morgens kan je beroep doen op de warme verzorgenden van Gezinszorg Villers. En maak je geen zorgen… weekends en feestdagen zijn hier géén uitzondering op.

Enneuh… hoe ziet dat kostenplaatje eruit?

Dat kunnen we je eerlijk niet zeggen. Niet omdat we niet willen, uiteraard! Maar wél omdat het kostenplaatje van ouderenzorg voor iedereen apart berekend wordt. Da’s wel zo eerlijk, vinden wij. Op deze manier zorgen we er tenslotte voor dat iedereen beroep kan doen op onze thuiszorgdiensten - ondanks zijn/haar financiële situatie. Het is eenvoudig: de bijdrage die jij betaalt? Die berekenen we op basis van jouw inkomen. Hierbij houden we rekening met het aantal personen ten laste, de eventuele graad van invaliditeit en de graad van hulpbehoevendheid. Op deze manier is zorg voor iedereen betaalbaar en bereikbaar. Zoals het hoort.

Overtuigd! Waar moet ik ouderenzorg aanvragen?

Mogelijk zijn we een beetje bevooroordeeld, natuurlijk. Maar wanneer we even mogen stoefenGezinszorg Villers geniet van jarenlange ervaring in de sector en gelooft in zorg met een menselijk gelaat. En, wanneer je het aan ons vraagt… is dit een absolute winnende combinatie. Wat jij nu moet doen? Contact met ons opnemen om ouderenzorg aan te vragen - en het allemaal zelf ontdekken, natuurlijk! Tot snel!

Klaar om ouderenzorg in te schakelen?

Neem contact op!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bekijk nog meer van onze thuiszorgdiensten.

Gezinszorg Villers, da's...

  • ouderenzorg
  • kraamzorg
  • gezinshulp
  • huishoudhulp
Francine zegt...
De ouderenzorg van Gezinszorg Villers zorgt ervoor dat ik rustig thuis kan blijven wonen. Bedankt voor de hulp en het eeuwige geduld (en het lekkere eten)!