Waarom werken in ouderenzorg?

Er zijn heel wat mensen die het weten: werken in de ouderenzorg, da’s werken in een unieke omgeving.

Elke woonst die jij binnenstapt, zal een ander leven en verhaal bevatten. Elke persoon die jij ontmoet, zal zaken te vertellen hebben die je zelf niet kon verzinnen - en elke dag opnieuw doe jij ervaringen op die je in geen enkele andere job zou kunnen krijgen.

En dat is slechts het puntje van de ijsberg, wanneer we het hebben over de voordelen van een carrière in de ouderenzorg

Jij maakt het verschil, elke dag opnieuw

Voor jouw cliënten ben jij de persoon die zorgt, steunt en troost. Je bent er voor hen op de momenten waarop ze jou het meeste nodig hebben - en vormt de stimulans waarvan ze niet wisten dat ze die misten. Je stelt vragen, ontdekt waar zij nood aan hebben en vertaalt dit in warme zorg in eigen woonst.

Jouw gezicht zal een baken van vertrouwen vormen - en meteen ook de reden waarom jouw cliënten op ‘t gemak in hun bekende omgeving kunnen blijven wonen. Zo maak jij het verschil in tientallen levens, elke dag opnieuw.

Jelka en Antoine spelen rummicub

Geen enkele dag is hetzelfde

Omdat jouw job gebaseerd is op mensen, kan jij er zeker van zijn dat geen enkele dag hetzelfde is. Geen cliënt is identiek, wat ook elke situatie uniek maakt - ook al kom je dagelijks in hetzelfde huis terecht. Dat betekent dat jij elke dag opnieuw voor een nieuwe uitdaging staat, waardoor ‘verveling’ zelden in jouw dagomschrijving zal staan.

Daarnaast kan jij zeker zijn van een veelzijdige job, wanneer je kiest voor een carrière in de ouderenzorg. Jij kiest zelf waarin je je wil specialiseren in het werkveld - en kan gaandeweg onderzoeken welke functie jou op het lijf geschreven is.

Vrouw en verpleegster

Jouw groei en ontwikkeling staat voorop

Bij Gezinszorg Villers staan onze collega’s op de eerste plaats. Logisch, toch? Zorg kan je tenslotte pas geven wanneer ook jij je verzorgd voelt. Daarom zijn wij begaan met iedereen die dat Villers-uniform draagt - en kijken we afzonderlijk naar élk traject.

Ons doel? Zorgen dat jij je elke dag uitgedaagd en gemotiveerd voelt - en het gevoel hebt om thuis te komen op de werkvloer. We zorgen ervoor dat jij een duidelijk groeitraject aangeleverd krijgt, waar de focus ligt op ontwikkeling binnen jouw persoonlijke interesseveld. Zo zorgen we er samen voor dat ons team ijzersterk in de schoenen staat - en barst van het talent.

Zin om deel uit te maken van ons team?

Klaar om jouw carrière een nieuwe wending te geven, wil jij écht het verschil maken in je job en lijkt Gezinszorg Villers jou dé perfecte plek om dit te doen?

Aarzel dan niet om jezelf te komen voorstellen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s - en zijn ontzettend benieuwd om jou te ontmoeten. Tot snel?

Meer weten over werken in ouderenzorg?

Wij helpen graag!