Wanneer is het tijd om thuiszorg in te schakelen?

Het is een vraag die we dikwijls zien passeren. Daarom vinden we het maar eens tijd om hier een eenduidig en pasklaar antwoord op te bieden. Wanneer het tijd is om thuiszorg in te schakelen, vraag je? Eenvoudig. Wanneer jij daar nood aan hebt.

Wanneer jij het gevoel hebt dat het je allemaal wat teveel wordt, is het tijd om thuiszorg in te schakelen. Daar bestaan we tenslotte voor, toch?

Wij voorzien dan ook al sinds 1950 geschikte thuiszorg voor ieder die nood heeft aan wat extra hulp thuis. Wat we dan zoal aanbieden? Wij vertellen er graag wat meer over, zodat jij binnen de kortste keren helemaal wegwijs raakt in ons aanbod aan hulpverlening. Toch nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren: wij beantwoorden ze graag.

#1 Ouderenzorg

Onze dienst ouderenzorg staat klaar om jou (of een familielid) te helpen bij tal van dagelijkse activiteiten: denk maar aan hulp bij persoonlijke verzorging, de dagdagelijkse huishoudelijke taken, begeleiding bij uitstapjes, enzovoort. Of het nu gaat over algemene ouderdomsklachten, ziekte, bijstand na een ongeval en/of revalidatie, … De ouderenzorg van Gezinszorg Villers staat klaar om jou te helpen. Wanneer jij dat wil én hoe lang jij dat wil.

#2 Gezinshulp

Wanneer je beroep moet doen op gezinshulp? Wanneer jij dat nodig acht! De redenen om gezinszorg in te schakelen, die zijn immers heel verschillend. Misschien is er iemand in het gezin plots ziek geworden? Of heeft iemand een beperking en wordt het te zwaar om de zorg zelf op te nemen? Of misschien heb je te maken met psychische moeilijkheden? Of… iets anders dat de sociale omstandigheden in huis bemoeilijkt? Hoe dan ook, kan je op ons rekenen om de last te verlichten.

#3 Kraamhulp

Komt er binnenkort weer leven in de brouwerij, in de vorm van een kraakverse, kraaiende baby? Dan is het misschien een goed idee om beroep te doen op onze kraamzorg: deze warme verzorgenden staan je bij tijdens die eerste drukke weken, zodat jij je geen zorgen moet maken over de dagdagelijkse beslommeringen van een huishouden. Ze brengen een aangename en huiselijke sfeer in huis, zorgen voor je baby en broertjes en zusjes en bieden jou wat broodnodige rust. Zo kan jij je gewoon focussen op datgene wat het belangrijkste is: genieten van jouw nieuwste spruit.

#4 Acute thuiszorg

Heb je dringend hulp nodig na een onverwachte opname in het ziekenhuis of valt je vertrouwde mantelzorger plots weg? Dan kan jij rekenen op ons professioneel team verzorgenden. Wij staan ogenblikkelijk klaar wanneer jij daar nood aan hebt. Onze acute thuisverzorgenden staan je graag bij betreffende hygiënische zorgen, het maaltijdgebeuren, boodschappen doen, licht huishoudelijk werk, opvang van kinderen, enzovoort. Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie over de diensten die onze thuisverzorgenden aanbieden!

#4 Poetshulp

Ben je omwille van gezondheidsredenen niet meer in staat om je woning zelf naar behoren te onderhouden? Dan contacteer je best onze poetshulp. Zij komen wekelijks langs, zodat jouw thuis binnen de kortste keren weer kraaknet is! Vind je simpelweg de tijd niet meer om je woning zelf te poetsen? Dan kan je natuurlijk ook beroep doen op onze huishoudhulp met dienstencheques.

#5 Personen met een beperking

Ook voor zorg voor personen met een beperking mag je op ons rekenen. Onze verzorgenden helpen waar en wanneer nodig bij tal van dagelijkse activiteiten. Denk maar aan persoonlijke verzorging, licht huishoudelijk werk, begeleiding bij ontspanningsactiviteiten, koken, enzovoort.

Nog vragen over het ‘hoe’ en ‘wanneer’ van thuiszorg inschakelen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan klaar voor jou!

Klaar om thuiszorg in te schakelen?

Neem contact op!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bekijk nog meer van onze thuiszorgdiensten.

Gezinszorg Villers, da's...

  • ouderenzorg
  • kraamzorg
  • gezinshulp
  • huishoudhulp
Sally zegt...
De thuiszorgdiensten van Gezinszorg Villers stellen nooit teleur. Bedankt voor het geduld, de lieve woorden en de warme ontvangst!