Werken in thuiszorg bij Gezinszorg Villers? Da’s een goed idee!

Ben jij op zoek naar jouw droomcarrière - en kwam je plots terecht in de zorgsector? Dan kan je zeker zijn van een job boordevol voordelen die je elke dag opnieuw voldoening zal schenken. Maar, ja… wat zijn die voordelen nu precies?

Wel, wij vroegen het aan onze eigen collega’s… Dit zijn volgens hen de vijf grootste voordelen van een job in de zorgsector - en meteen ook de eerste vijf redenen om te solliciteren bij Gezinszorg Villers!

#1 Werk waar je wil

De zorgsector is er één die actief is in zo goed als elke regio. Je vindt dan ook heel wat zorgcentra verspreid over het hele land. Zo zijn er bij Gezinszorg Villers al sinds 1950 meer dan 480 medewerkers actief in alle buurten en wijken van provincie Antwerpen. Met andere woorden: onze verzorgenden staan niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk zo dicht mogelijk bij hun cliënt.

Da’s ook handig voor jou én je eigen gezinsleven. Jij geeft simpelweg de regio door waar je wil werken en dan wordt er gekeken naar welke buurtnetwerken in lijn met jouw eisen versterking kunnen gebruiken. Bovendien is de zorgsector een algemeen goed - en is dit niet landgebonden. Verzorgende kan jij overal zijn! Bovendien kan jij ook kiezen voor een ambulante job, zoals thuiszorg.

#2 Kies de job die jou het beste ligt

Wanneer je kiest voor een job in de zorgsector, kies je niet voor één ding. Er zijn tenslotte veel subcategorieën waartussen jij kan selecteren. Bij Gezinszorg Villers, bijvoorbeeld, bieden wij kraamzorg, ouderenzorg, gezinszorg én poetshulp aan. En uiteraard is dat niet alles: want ook de zorgsector heeft marketeers, administratieve profielen en allerlei logistieke medewerkers nodig. Wat jij wil!

Verzorgende ververst luier

#3 Ook een latere carrièreswitch is mogelijk

Besloot jij pas op latere leeftijd om een carrière in de zorg te overwegen, maar ben je bang dat je leeftijd niet in je voordeel speelt? Geen zorgen: wanneer er één sector is die ook oudere kandidaten verwelkomt, dan is het wel de zorgsector.

Met andere woorden: zelfs vijftigplussers zijn bijzonder welkom bij Gezinszorg Villers: wij bieden interessante opleidingen verzorgende/zorgkundige aan - waar zowel leeftijd als ervaring geen factoren zijn die meespelen in de selectieprocedure. Het enige wat we van jou verwachten, is een passie voor zorg en een hart voor mensen.

#4 Er is altijd werk

Een geruststelling, nietwaar? Wanneer je terechtkomt in de zorg, kom je terecht in een sector waar altijd vraag is naar collega’s. Sterker nog; heel wat functies in de zorg dragen momenteel de stempel ‘knelpuntberoep’. Bijzonder interessant om je hierin te gaan verdiepen, dus! Ben je bijvoorbeeld bereid om de juiste kwalificaties te behalen voor een job als zorgkundige (via onze opleiding, bijvoorbeeld?) - of heb je deze al? Dan kan jij op beide oren slapen: jij zal nooit zonder werk zitten!

#5 En, last but not least… je betekent iets.

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe professionele uitdaging waar je écht het verschil wil maken, dan zit je goed in de zorgsector. Al het werk dat jij verzet tijdens die werkuren, betekenen een wereld van verschil voor jouw cliënten. Voor hen ben jij een rots in de branding, en misschien zelfs de reden dat ze thuis kunnen blijven wonen. De liefde en dankbaarheid die jij zal voelen? Die is onbeschrijflijk, niet te vergelijken en absoluut uniek aan de zorgsector.

Overtuigd? Ontdek onze vacatures!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een hart voor zorg. Denk jij perfect in ons plaatje te passen? Fantastisch: aarzel dan niet langer dan nodig - en stuur ons jouw cv door!

Marie zegt...
Ik ben echt zot op mijn job. Elke dag kom ik thuis met een voldaan gevoel: ik wéét gewoon dat ik een verschil maak. Onbetaalbaar.

Op zoek naar een nieuwe job?

Neem contact op!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bekijk nog meer van onze thuiszorgdiensten.

Gezinszorg Villers, da's...

  • ouderenzorg
  • kraamzorg
  • gezinshulp
  • huishoudhulp