Gezinszorg Villers Antwerpen: hoe kunnen we voor je zorgen?

Gezinszorg Villers is al sinds 1950 actief in de buurten en wijken van Antwerpen. Via onze verschillende wijkhuizen, met steeds dezelfde vertrouwde gezichten, zorgen wij voor geruststellende en professionele zorg in jouw buurt. Het wijkhuis Antwerpen staat klaar voor iedereen in hartje Antwerpen die nood heeft aan een bepaalde vorm van thuiszorg.

Benieuwd wat het team van Gezinszorg Villers Antwerpen zoal voor jou kan betekenen - en welke soorten zorg wij zoal aanbieden? Wij loodsen je vandaag alvast door de belangrijkste zaken om weten. Heb je erna nog vragen voor ons? Contacteer dan gerust de wijkverantwoordelijke van Antwerpen-centrum. We beantwoorden alle vragen die je hebt, zodat we snel aan de slag kunnen om jouw perfécte verzorgende op weg te sturen. Tot snel?

Wat kan jij verwachten van Gezinszorg Villers Antwerpen?

Kort samengevat? Exact dat waar jij nood aan hebt, zo simpel is dat. Zoek je naar kraamzorg, gezinszorg, ouderenzorg of poetshulp? Of weet je het zelf nog niet helemaal? Allemaal goed: wij luisteren naar jouw verhaal en noden - en bedenken vervolgens een oplossing die volledig op jouw maat opgesteld is.

Daarnaast kom jij bij wijkhuis Antwerpen terecht in een gezellig team met alle nodige expertise. Jij zal altijd dezelfde gezichten thuis ontvangen, zodat je een oprechte band kan opbouwen met ‘jouw’ verzorgende. Wij geloven er tenslotte in dat wederzijds vertrouwen broodnodig is om de juiste zorg te kunnen geven - en ontvangen.

Gezinshulp Header

Gezinszorg Villers Antwerpen: zorg op maat, dicht bij huis

Elk van onze wijkhuizen in de provincie Antwerpen bestaat uit een hecht team verzorgenden met elk hun specifieke expertise - en Gezinszorg Villers Antwerpen is daar geen uitzondering op. Daarnaast zijn jouw verzorgenden ook stuk voor stuk personen met een affiniteit voor onze prachtige Stad. Ze kennen jouw buurt op hun duimpje, waardoor ze perfect weten waar de supermarkt en/of apotheker ligt die jouw voorkeur draagt.

Daarnaast zijn deze wijkhuizen ook voor jou een verzekering: jouw verzorgende is nooit ver weg, waardoor je ook op hen kan rekenen wanneer je onverwachts of dringend hulp in huis nodig hebt. Da’s handig voor ons, maar zeker ook voor jou. Met andere woorden: slaap gerust op beide oren wat jouw zorg betreft, want Gezinszorg Villers Antwerpen regelt het allemaal.

Neem contact op met de wijkverantwoordelijke van Gezinszorg Villers in Antwerpen

Heb je nog vragen voor ons - of over hoe een samenwerking met Gezinszorg Villers Antwerpen er zoal uit kan zien? Laat dan zeker iets weten aan wijkverantwoordelijke van dienst, Edwig. Zij beantwoordt met veel plezier jouw vragen, neemt eventuele zorgen graag weg - én zorgt ervoor dat jij binnen de kortste tijd mogelijk een verzorgende in huis kan verwelkomen. Goed? We horen je snel!

Edwig Meeus
Oude Beurs 1
2000 Antwerpen
+32 (0)3 543 92 20
Antwerpen@gezinszorgvillers.be

Edwig zegt...
Kansarmoede is een fenomeen waar wij bij Gezinszorg Villers dagelijks mee geconfronteerd worden. De nodige ondersteuning en discretie is voor ons een absolute must.