Gezinszorg in Berchem? Ons nieuw team staat voor je klaar

Woon jij in de gezellige wirwar van authentieke straten in Berchem - en zoek jij betrouwbare thuiszorg in de buurt? Dan kunnen wij je helpen!

Reken op de lokale zorg van Gezinszorg Villers. Gezinshulp, ouderenzorg, kraamzorg of poetshulp? Wij regelen dat met veel plezier voor jou. Jij vertelt ons waar je nood aan hebt en waar je hulp bij kan gebruiken - en wij komen met een zorgplan op maat om al je zorgen weg te nemen. Zo simpel kan hulp vragen zijn!

Ons team van Berchem heeft experts in alle verschillende domeinen in huis, zodat jij er zeker van kan zijn dat ons team je kan bijstaan - ongeacht jouw vraag of zorg. We vertellen in dit artikel wat meer over wat wij te bieden hebben, hoe wij te werk gaan en wat jij zoal kan verwachten van ons team in Berchem. Hier gaan we!

Gezinszorg Villers Berchem: hier kan jij op rekenen

Wanneer jij de hulp van ons warme team in Berchem inschakelt, kan jij op beide oren slapen. Omdat wij jouw comfort altijd op de eerste plaats zetten, mag jij zeker zijn van menselijke zorg op maat, gewoon thuis waar je op ‘t gemak bent.

Wij geloven erin dat, door de nodige zorg in een vertrouwde omgeving aan te bieden, herstel en gezondheid des te meer gestimuleerd worden. Het is dan ook ons doel om ervoor te zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven. Vertel ons daarom zeker waar jij nood aan hebt en waarom jij erover denkt om thuiszorg in te schakelen.

Hoe beter we jouw verhaal en situatie kennen, hoe sneller we kunnen inspelen op jouw zorgnoden - en hoe beter we je uiteindelijk zullen kunnen helpen. Aarzel dus niet om onze medewerkers in Berchem te contacteren en hen al jouw vragen te stellen. Ze luisteren graag - en helpen nog liever.

Contact

Gezinszorg Villers Berchem: zorg dicht bij huis

Gezinszorg Villers biedt al jaar en dag menselijke zorg op maat aan in Antwerpen. En het feit dat we al meer dan 75 jaar bestaan? Dat hebben we volledig te danken aan onze unieke werking, waarbij we inzetten op blindelings vertrouwen tussen cliënt en verzorgende.

We realiseren dit vertrouwen door te werken met kleinere wijkhuizen, waarvan Gezinszorg Villers Berchem een van de meest recente voorbeelden is. Door in te zetten op kleinere teams, garanderen wij onze cliënten steeds dezelfde gezichten - wat aangenamer is dan een voortdurende rotatie van nieuwe en onbekende mensen over de vloer.

Als bijkomend voordeel, kennen onze collega’s in de wijkhuizen ‘hun’ buurt op hun duimpje. Dat is bijzonder handig wanneer wij voor jou naar de winkel of apotheek moeten: de kans is bijzonder groot dat wij jouw favoriete supermarkt in Berchem kennen!

Verder zijn wij nooit veraf, dus ook wanneer jij onverwachts hulp nodig hebt, staan we op relatief korte tijd voor je deur. Die geruststelling zorgt voor een kalm hoofd, wat broodnodig is voor een duurzaam herstel.

Neem contact op met de wijkverantwoordelijke van Gezinszorg Villers in Berchem

Meer weten over het team van Berchem en over de diensten die je van ons kan verwachten? Neem dan zeker contact op met onze wijkverantwoordelijke Eve. Zij luistert met veel plezier naar jouw verhaal en komt met een oplossing op jouw maat. Tot snel?


Eve Wildiers

Turnhoutsebaan 139 A (Mundo A), 2140 Borgerhout
+32 (0)3 543 92 20
berchem@gezinszorgvillers.be

Eve zegt...
Gezinszorg Villers bood me de kans een carrièreswitch te maken naar de thuiszorg. Ik ben nog altijd superblij om te mogen werken in zo'n warme omgeving.