Gezinszorg in Borsbeek? Ontmoet ons team

Ben jij fier inwoner van het gezellige Borsbeek en ben je op zoek naar een betrouwbare gezinszorgdienst? Dan kunnen wij je vanaf nu helpen! Heb je nood aan gezinshulp in Borsbeek in de vorm van een gezinshulp of poetshulp? Of ben je specifiek op zoek naar kraamzorg of ouderenzorg? Of misschien een combinatie van verschillende soorten zorg? Allemaal goed, wij staan klaar voor jou.

Het team van Wommelgem heeft experts in alle verschillende domeinen in huis, zodat jij er zeker van kan zijn dat ons team je kan bijstaan - welke vraag of zorg jij ook hebt. We vertellen hier wat meer over wat wij te bieden hebben - en wat jij zoal kan verwachten van ons team in Borsbeek.

Wat kan jij verwachten van Gezinszorg Villers Borsbeek?

Rust en menselijke zorg op maat - gewoon in je eigen, vertrouwde omgeving. Om mee te beginnen. Jouw comfort staat bij Gezinszorg Villers altijd op de eerste plaats - en alles wat we doen, doen we om aan jouw verwachtingen en noden te kunnen beantwoorden. Want dat is uiteindelijk waarover het gaat: jouw verhaal. Vertel ons dus gerust waar jij nood aan hebt en waarom jij erover denkt om thuiszorg in te schakelen.


Hoe meer we weten over jou en je situatie, hoe slimmer we kunnen inspelen op jouw noden - en hoe beter we je uiteindelijk zullen kunnen helpen. Aarzel dus niet om onze medewerkers in Borsbeek te contacteren - en hen te bombarderen met vragen. Ze luisteren graag - en helpen nog liever.

Verzorgende Jelka strijkt

Gezinszorg Villers Borsbeek: zorg op maat, dicht bij huis

Onze werking is volledig gericht op het kunnen aanbieden van menselijke zorg op maat in Antwerpen - en dat kan alleen maar wanneer cliënt en verzorgende elkaar blindelings vertrouwen.

Om hiervoor te zorgen, werken wij al jaar en dag met onze kleinere wijkhuizen, waarvan Gezinszorg Villers Borsbeek een voorbeeld is. Door te kiezen voor kleinere teams, kunnen wij onze cliënten steeds dezelfde gezichten garanderen - wat aangenamer is dan een voortdurende rotatie van mensen over de vloer.

Daarnaast kennen onze collega’s in de wijkhuizen ‘hun’ buurt op hun duimpje. Dat is bijzonder handig wanneer wij voor jou naar de winkel of apotheek moeten: wij weten perfect waar jouw favoriete supermarkt in Borsbeek gelegen is! Daarnaast zijn wij nooit veraf, dus ook wanneer jij onverwachte hulp nodig hebt, zijn wij in de buurt.

Neem contact op met de wijkverantwoordelijke van Gezinszorg Villers in Borsbeek

Meer weten over het team van Borsbeek en over de diensten die je van ons kan verwachten? Neem dan zeker contact op met onze wijkverantwoordelijke Katrien. Zij luistert met veel plezier naar jouw verhaal en komt met een oplossing op jouw maat. Tot snel?

Katrien De Smet
Turnhoutsebaan 402b, 2110 Wijnegem
+32 (0)3 543 92 20
wwb@gezinszorgvillers.be

Katrien zegt...
Onze huishoudhulpen en verzorgenden werken complementair aan elkaar, zo kunnen we een aanpak op maat aanbieden aan onze cliënten.