Gezinszorg Villers Brasschaat: ontmoet het team

Wil je ten volle genieten van het leven, maar kan je daar wat hulp bij gebruiken? De teamleden van Gezinszorg Villers Brasschaat maken er hun levensmissie van om jou te helpen. Dat doen ze in de vorm van gezinszorg, poetshulp, kraamzorg en/of ouderenzorg.

Zelfs in de meest woelige tijden blijven ze zich onvermoeibaar inzetten om voor jou te zorgen. Gewoon, omdat het hen gelukkig maakt om jou te zien stralen. Zo zorgen we voor elkaar.

Wat kan jij verwachten van Gezinszorg Villers Brasschaat?

Maak kennis met het team van Gezinszorg Villers Brasschaat, maar let op: voor je het weet, kan je hen niet meer missen. Onze verzorgenden zijn niet zomaar professionele hulpverleners, ze zijn vertrouwenspersonen met een hart en met de wil om je leven te vergemakkelijken.

Of het nu voor gezinszorg, poetshulp, kraamzorg of ouderenzorg is: je kan altijd terecht bij het enthousiaste team van Gezinszorg Villers in Brasschaat.

Contact

Gezinszorg Villers Brasschaat: altijd achter de hoek

Op zoek naar een verzorgende in jouw omgeving? Dat treft, want ons wijkhuis in Brasschaat is vlakbij. Met onze ondersteuning proberen we met een klein gebaar een groot verschil te maken.

Daarom geloven we in zorg met respect voor jouw behoeften en wensen. Laat ons weten welke hulp jij kan gebruiken, wij doen de rest.

Neem contact op met de wijkverantwoordelijke van Gezinszorg Villers in Brasschaat

Bo is onze wijkverantwoordelijke in regio Brasschaat. Ze luistert naar jouw noden en helpt je op basis daarvan vooruit. Op die manier kan je rekenen op een snelle en flexibele zorgverlening aan huis.

Bo Verstappen
Augustijnslei 130 BUS 16, 2930 Brasschaat
+32 (0)3 543 92 10
brasschaat1@gezinszorgvillers.be

Bo zegt...
“Ik werk al meer dan 20 jaar bij Gezinszorg Villers vzw. De zorgsector is voor mij echt een roeping.”