Gezinszorg Villers Brecht: maak kennis met jouw team

Woon jij in Brecht en kan je professionele thuishulp gebruiken? Dan zit je goed bij Gezinszorg Villers. Vanuit ons wijkhuis in Brecht zetten we de beste verzorgenden voor jouw situatie in.

Onze missie is om nabije en kwaliteitsvolle zorg met een warm hart thuis te brengen. Dat doen we dag in dag uit vol passie, ook voor jou als je dat wil. Vertel ons je situatie en wij vinden voor jou de helpende hand die je verdient.

Wat kan jij verwachten van Gezinszorg Villers Brecht?

Al sinds 1950 zijn meer dan 500 enthousiaste medewerkers actief in Antwerpen, zo ook in Brecht. Onze vertrouwde gezichten in de buurt zetten zich elke dag in voor zij die een extra hand kunnen gebruiken.

Misschien binnenkort ook voor jou? Diensten die we aanbieden zijn kraamzorg, gezinszorg, ouderenzorg en poetshulp. Ons team zoekt mee naar de meest geschikte hulp op maat zodat je (nog) meer kan halen uit het leven.

Sigridspinnox 14

Gezinszorg Villers Brecht: zorg op maat, dicht bij huis

Dat onze zorg dicht bij huis is, mag je heel letterlijk nemen. Waarschijnlijk ben je ons wijkhuis in Brecht al voorbijgereden. We vinden het dan ook belangrijk dat we snel bij jou zijn wanneer je hulp nodig hebt.

Vanuit oprechtheid en vertrouwen helpen we om je dagen beter te maken, want soms maakt een kleine daad een groot verschil. Zo is kiezen voor gezinszorg ook kiezen voor jouw geluk - en dat van je gezin.

Neem contact op met de wijkverantwoordelijke van Gezinszorg Villers in Brecht

Zit je nog met vragen, bedenkingen of wil je gezinszorg aanvragen? Daan, onze wijkverantwoordelijke in Brecht, helpt je graag verder. Samen met jou bekijkt hij wat onze zorg voor jou betekent. We plannen een gesprek in om elkaar beter te leren kennen en van daaruit te zorgen voor elkaar.

Daan Mees
Gasthuisstraat 3, 2960 Brecht
+32 (0)3 543 92 10
brecht@gezinszorgvillers.be

Daan zegt...
Mijn team legt elke dag heel wat afstanden af, het werkgebied van mijn wijkhuis is namelijk best groot. Toch slagen we erin om correcte zorg aan te bieden. Mijn team werkt echt met hart en ziel.