Gezinszorg Villers Deurne: we stellen onszelf graag voor

Hey! Wij zijn het team van Gezinszorg Villers Deurne. En wij staan klaar voor elke inwoner van Deurne die nood heeft aan een vorm van thuiszorg. Kraamzorg, gezinszorg, poetshulp of ouderenzorg: jij noemt het, wij doen het. Afhankelijk van jouw persoonlijke en financiële situatie, tekenen wij samen met jou een zorgplan op maat uit. Zo kan jij er zeker van zijn dat jij krijgt waaraan je nood hebt.

Op zoek naar een verzorgende in jouw omgeving? Dan kan het team van Gezinszorg Villers Deurne jou helpen. We loodsen je vandaag al even door de belangrijkste zaken om weten, zodat jij perfect weet waaraan je je kan verwachten als je kiest voor ons. Erna nog vragen of onzekerheden? Contacteer dan zeker Sarah: zij is de wijkverantwoordelijke voor het team uit Deurne en zal je alles kunnen vertellen wat jij wil weten. Tot snel?

Wat kan jij verwachten van Gezinszorg Villers Deurne?

Wel, zorg op maat om mee te beginnen, dus. En dat nemen we serieus: we kijken altijd naar jouw specifieke noden, en zoeken dan samen naar dé perfecte verzorgende voor jou. Deze persoon zal als geen ander op de hoogte zijn van jouw situatie, zodat jij op beide oren kan slapen wanneer je hen thuis ontvangt.

Kort samengevat, kan het team van Gezinszorg Villers Deurne jou helpen bij vier verschillende soorten zorg: gezinszorg, kraamzorg, ouderenzorg en poetshulp. Elk van deze soorten komt met specifieke kenmerken en beantwoordt dus ook aan specifieke vragen. Weet je zelf nog niet goed welke vraag je nu precies hebt - en of je nu nood hebt aan gezinszorg of een poetshulp, bijvoorbeeld? Geen probleem: ook hier kunnen wij mee helpen. Vertel ons jouw verhaal en dan zorgt het team van Gezinszorg Villers Deurne voor de gepaste oplossing. Zo eenvoudig is dat!

Villers Dienstencheques 59

Gezinszorg Villers Deurne: zorg op maat, dicht bij huis

Gezinszorg Villers Deurne is een van de verschillende wijkhuizen actief in de volledige provincie Antwerpen. De verzorgenden van Gezinszorg Villers Deurne kennen jouw buurt dus op hun duimpje. Da’s handig om snel bij jou te geraken, maar ook om boodschappen te doen, bijvoorbeeld. Wij kennen alle plekjes in Deurne even goed als jij dat doet, en weten perfect waar we wanneer moeten zijn. Handig, toch?

Daarnaast werken we met onze wijkhuizen om te garanderen dat jij altijd dezelfde gezichten over de vloer krijgt. Door te werken met kleinere, locatiegebonden teams, geloven we erin dat we voor meer vertrouwen kunnen zorgen wat jouw zorg betreft. En vertrouwen, dat kan alleen maar groeien tussen mensen die elkaar op regelmatige basis ontmoeten. Dus daar zorgen we voor!

Neem contact op met de wijkverantwoordelijke van Gezinszorg Villers in Deurne

Benieuwd naar wat het team van Gezinszorg Villers Deurne zoal voor jou kan betekenen, maar heb je nog wat vragen? Helemaal normaal. Gelukkig staan wij klaar om al jouw vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen. Neem gerust contact op met wijkverantwoordelijke Annelies. Zij kent haar team door en door en zal dus perfect weten wie jou het beste kan helpen. Horen we je snel?

Annelies De Rop
Louis Van Craenstraat 18, 2100 Deurne
+32 (0)3 543 92 20
deurne@gezinszorgvillers.be

Sarah zegt...
Onze cliënten zijn geen nummers voor ons. Elke aanvraag wordt op maat bekeken, wat voor de cliënt het beste voorstel is.