Gezinszorg in Ekeren-Donk? Dat regelen we!

Ben jij inwoner van Ekeren-Donk en ben je op zoek naar een betrouwbare gezinszorgdienst in jouw buurt? Dan is Gezinszorg Villers misschien wel exact de organisatie die jij zoekt.

Ook in Ekeren-Donk kan jij rekenen op een breed arrangement aan gezinszorgdiensten. Gezinshulp of poetshulp? Kraamzorg, ouderenzorg of een huishoudhulp met dienstencheques? Een combinatie van verschillende soorten zorg? Ons team staat te trappelen om eraan te beginnen - en jou de hulp te geven waar jij nood aan hebt.

Onze experts van Ekeren-Donk zijn thuis in al deze verschillende domeinen, zodat jij op beide oren kan slapen: onze zorg past bij jouw noden. In deze blog vertellen we wat meer over wat wij te bieden hebben - en wat jij onder andere kan verwachten van ons team in Ekeren-Donk. Erna nog vragen? Contacteer dan zeker onze teamverantwoordelijke, Albert. Hij beantwoordt ze graag.

De belofte van Gezinszorg Villers Ekeren-Donk

Wanneer je intekent bij Gezinszorg Villers, krijg je in eenzelfde beweging de belofte tot menselijke zorg op maat van jouw situatie. Deze verlenen we bovendien bij jou thuis, zodat jij deze zorg comfortabel en op ‘t gemak kan ontvangen. Wij geloven erin dat onze cliënten floreren wanneer ze in hun eigen en vertrouwde omgeving kunnen blijven - en bieden daarom onze zorg altijd thuis aan.

Alles wat we doen, voorstellen en ondernemen, doen we met jouw comfort in het achterhoofd. Want uiteindelijk is dat het enige belangrijke in ons verhaal: ervoor zorgen dat onze zorg de kwaliteit van jouw leven verbetert. Vertel ons dus zeker waar jij precies nood aan hebt - en hoe jij denkt dat thuiszorg dit kan verbeteren.

Hoe meer we weten over jou en je situatie, hoe beter we zullen inspelen op jouw noden
- en hoe beter we je uiteindelijk zullen kunnen verder helpen. Aarzel dus niet om onze medewerkers in Ekeren-Donk te contacteren - en hen al jouw vragen te stellen. Ze luisteren graag - en helpen nog liever. Klinkt goed, toch?

Verzorgster en vrouw breien

Gezinszorg Villers Ekeren-Donk: zorg op maat, dicht bij huis

Gezinszorg Villers biedt al jaar en dag menselijke zorg op maat in de grote provincie Antwerpen aan. En dat kan alleen maar zo succesvol blijven wanneer cliënt en verzorgende elkaar blindelings vertrouwen.

Daarom werken wij altijd met kleinere wijkhuizen, waarvan Gezinszorg Villers Ekeren-Donk een voorbeeld is. Door te werken met kleine teams, garanderen wij onze cliënten steeds dezelfde gezichten - wat aangenamer is, en rustiger binnenkomt, dan een voortdurende rotatie van nieuwe mensen over de vloer.

Daarnaast kennen onze collega’s in de wijkhuizen ‘hun’ buurt op hun duimpje. Dat is handig wanneer wij voor jou naar de winkel of apotheek moeten: wij kennen ongetwijfeld jouw favoriete supermarkt in Ekeren-Donk! Daarnaast zijn wij nooit veraf, dus ook wanneer jij onverwachte hulp nodig hebt, kan je ons bellen. Zo zorgen we voor rust in huis, maar ook rust in jouw hoofd. En da’s broodnodig om gezond te blijven!

Neem contact op met de dienstverantwoordelijke van Gezinszorg Villers in Ekeren-Donk

Meer weten over het team van Ekeren-Donk en over de diensten die je van hen kan verwachten? Neem dan zeker contact op met onze wijkverantwoordelijke Albert. Hij luistert met veel plezier naar jouw verhaal en komt met een oplossing op jouw maat. Tot snel?

Albert De Winter
Dorpstraat 38, 2180 Ekeren
+32 (0)3 543 92 10
donk@gezinszorgvillers.be

Albert zegt...
Dankzij onze zorg kunnen onze cliënten langer thuis blijven wonen en hoeven ze niet naar een woonzorgcentrum. En dat wordt geapprecieerd.