Gezinszorg in Kalmthout? Wij stellen ons voor

Ben jij op zoek naar een betrouwbare gezinszorgdienst in het knusse Kalmthout? Dan zit je goed bij Gezinszorg Villers. Poetshulp, gezinszorg, kraamzorg of ouderenzorg: in ons team kan je voor dit alles terecht. Het nieuwe team van Kalmthout heeft experts in alle verschillende domeinen in huis, zodat jij er zeker van kan zijn dat ons team je kan bijstaan - welke vraag of zorg jij ook hebt. We vertellen hier wat meer over wat wij te bieden hebben - en wat jij zoal kan verwachten van ons team in Kalmthout.

Erna nog vragen of klaar om een samenwerking op te starten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - en dan regelen we dat snel. Tot gauw?

Wat kan jij verwachten van Gezinszorg Villers Kalmthout?

De korte versie? Comfortabele zorg op maat van jouw situatie, op ‘t gemak en in jouw eigen omgeving. Zo zorgen we ervoor dat onze verzorgenden volledig op de hoogte zijn van jouw situatie en noden, zodat jij niet minder dan de zorg krijgt die jij verwacht van een professionele gezinszorgdienst.

Jouw verhaal staat centraal. Aarzel dus niet om ons voldoende in te lichten over wat jij verwacht, de reden waarom je ons wil inschakelen en hoe jij de toekomst ziet. Vervolgens komen wij met zorg op maat - en een verzorgende waar je je thuis bij voelt.

Aarzel dus niet om onze medewerkers in Kalmthout te contacteren en hen al jouw vragen te stellen en verwachtingen te vertellen. Ze luisteren graag - en helpen nog liever.

Gezinshulp Header

Gezinszorg Villers Kalmthout: zorg op maat, dicht bij huis

Onze werking is volledig gericht op het aanbieden van menselijke zorg op maat in Antwerpen - en dat kan alleen maar wanneer cliënt en verzorgende elkaar blindelings vertrouwen.

Om dit te realiseren, werken wij al jaar en dag met onze kleinere wijkhuizen, waarvan Gezinszorg Villers Kalmthout de nieuwste aanvulling is. Door te kiezen voor kleinere teams, garanderen wij onze cliënten steeds dezelfde gezichten - wat aangenamer is dan een voortdurende rotatie van mensen over de vloer.

Daarnaast kennen onze collega’s in de wijkhuizen ‘hun’ buurt op hun duimpje. Dat is bijzonder handig wanneer wij voor jou naar de winkel of apotheek moeten: wij weten perfect waar we jouw favoriete supermarkt in Kalmthout kunnen vinden! Bijkomend zijn wij dus nooit veraf: ook wanneer jij onverwachte hulp nodig hebt, zijn wij in de buurt om snel de zorg te geven waar jij nood aan hebt.

Neem contact op met de wijkverantwoordelijke van Gezinszorg Villers in Kalmthout

Meer weten over het team van Kalmthout, onze diensten en onze manier van werken? Neem dan zeker contact op met onze wijkverantwoordelijke Liesbeth. Zij luistert met veel plezier naar jouw verhaal en komt altijd met een oplossing op jouw maat. Tot snel?

Liesbeth Pinck
Eikendreef 18, 2930 Brasschaat
+32 (0)3 543 92 10
kalmthout@gezinszorgvillers.be

Liesbeth zegt...
Het leven is niet altijd voor iedereen even makkelijk. Samen met mijn team proberen we elke dag wat warmte te brengen bij onze cliënten.