Gezinszorg Villers Kapellen: zorg op maat, dichtbij huis

Ben jij op zoek naar een vorm van thuiszorg en woon je in Kapellen? Dan kunnen wij je misschien wel helpen. Gezinszorg Villers Kapellen bestaat tenslotte uit een gemotiveerd team boordevol zorgexperts, allen met verschillende specialisaties. Op deze manier kunnen we garanderen dat we jou koppelen aan de verzorgende die het best geschikt is voor jouw unieke situatie.

Heb je bijvoorbeeld eerst nood aan kraamzorg, maar kan je erna ook nog hulp in huis gebruiken? Dan schakel je vlekkeloos over naar gezinshulp of poetshulp. Wat jouw situatie ook is, wat jij ook nodig hebt: Gezinszorg Villers Kapellen gaat - samen met jou - op zoek naar dé beste oplossing. Klinkt dit alvast goed? Lees dan zeker verder...

Wat kan jij verwachten van Gezinszorg Villers Kapellen?

Eerst en vooral: professionele zorg op jouw maat. We zorgen voor een comfortabele oplossing die beantwoordt aan jouw noden, zodat jij je helemaal op ‘t gemak voelt bij onze diensten.

Het team van Gezinszorg Villers Kapellen heeft experts in huis wat kraamzorg, gezinszorg, ouderenzorg en poetshulp betreft. En het enige wat jij hoeft te doen? Ons vertellen wat jouw huidige nood is. Wij gaan vervolgens, samen met jou, op zoek naar dé perfecte verzorgende om bij jou langs te komen. Klinkt goed?

F07A7464 bewerkt

Gezinszorg Villers Kapellen: zorg op maat, dicht bij huis

Gezinszorg Villers Kapellen is slechts één van de verschillende wijkhuizen in en rond Antwerpen. Door te werken met wijkhuizen, spelen we in op de nood aan zorg dichtbij huis: wij zijn altijd in jouw buurt en kunnen, indien nodig, snel bij jou voor de deur staan.

Deze werking met wijkhuizen resulteren in iets kleinere teams, waardoor jij steeds dezelfde gezichten in huis zal ontvangen. Goede zorg kan tenslotte enkel gegeven worden wanneer er sprake is van vertrouwen. En vertrouwen kan enkel groeien tussen mensen die elkaar op regelmatige basis zien. Jij kan dus op beide oren slapen: het team van Gezinszorg Villers Kapellen zal jou én je noden kennen, zich deze herinneren en er keer op keer aan beantwoorden. Zorg op maat, weet je nog?

Neem contact op met de wijkverantwoordelijke van Gezinszorg Villers in Kapellen

Ben jij benieuwd wat Gezinszorg Villers Kapellen voor jou kan betekenen - en hoe zo’n samenwerking precies van start gaat? Aarzel niet om Kim, onze wijkverantwoordelijke in Kapellen, te contacteren.

Zij staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en eventuele bezorgdheden weg te nemen. Zij kent haar team door en door - en zal ook als beste weten welke collega jou het beste kan bijstaan in jouw zorgnood. Geef haar dus zeker een belletje!

Kim Bartholomeeussen
Kerkstraat 5, 2950 Kapellen
+32 (0)3 543 92 10
kapellen@gezinszorgvillers.be

Kim zegt...
Kapellen is een regio in volle uitbreiding, met diverse cliënten die steeds meer zorg op maat zoeken. Mijn team is er alvast klaar voor!