Gezinszorg Villers Stabroek: wij zorgen ervoor

Wanneer je op zoek bent naar zorg aan huis, is het in de eerste plaats belangrijk dat je je comfortabel en op ‘t gemak voelt bij je keuze. Je laat tenslotte mensen binnen die je (nog) niet kent, waardoor vertrouwen op de eerste plek moet staan. Bij Gezinszorg Villers Stabroek weten we dit - en houden we hier altijd rekening mee. Onze verzorgenden zijn dusdanig opgeleid om jou op je gemak te stellen: goede zorg kan tenslotte enkel geleverd worden wanneer beide partijen elkaar vertrouwen.

Ben jij op zoek naar een verzorgende in jouw nabije omgeving? Dan kan het team van Gezinszorg Villers Stabroek jou misschien wel helpen. Wij vertellen vandaag alvast wat jij zoal kan verwachten van een samenwerking met ons, zodat je ons erna volledig geïnformeerd kan contacteren voor een eerste kennismaking. Tot snel?

Wat kan jij verwachten van Gezinszorg Villers Stabroek?

Comfortabele zorg op maat, dus. Om mee te beginnen. Eigenlijk is het simpel: jij laat ons weten welke hulp jij op dit moment kan gebruiken - en wij regelen al de rest. Zo kan jij altijd zeker zijn van een verzorgende die volledig op de hoogte is van jouw situatie én jouw noden.

Bij Gezinszorg Villers heb jij de keuze tussen vier soorten gezinszorg: kraamzorg, ouderenzorg, gezinszorg en poetshulp. Elk type zorg heeft specifieke kenmerken en beantwoordt aan specifieke vragen. Weet je zelf niet helemaal of je nu nood hebt aan gezinszorg of eerder een poetshulp? Aarzel niet om het team van Gezinszorg Villers Stabroek te contacteren: zij luisteren naar jouw verhaal en raden vervolgens de gezinszorgdienst aan die perfect aansluit op jouw noden.

Verzorgende en cliënt doen uitstap

Gezinszorg Villers Stabroek: zorg op maat, dicht bij huis

Gezinszorg Villers Stabroek is één van de verschillende wijkhuizen die je terugvindt in Antwerpen. Door te werken met deze wijkhuizen, garanderen wij altijd zorg dichtbij huis. Elke verzorgende bij Gezinszorg Villers Stabroek kent de buurt op zijn/haar duimpje én zal blindelings de weg naar jouw woning kennen. Zo is er altijd een verzorgende dicht in de buurt, in het geval van meer dringende zorg.

Bovendien zorgt deze werking met de wijkhuizen ook voor iets kleinere teams, waardoor jij steeds dezelfde gezichten in huis zal ontvangen. Goeie zorg kan tenslotte enkel gegeven worden wanneer er sprake is van vertrouwen. En vertrouwen kan enkel groeien tussen mensen die elkaar op regelmatige basis zien. Jij kan dus op beide oren slapen: het team van Gezinszorg Villers Stabroek zal jou én je noden kennen, zich deze herinneren en er keer op keer aan beantwoorden. Zorg op maat, weet je nog?

Neem contact op met de wijkverantwoordelijke van Gezinszorg Villers in Stabroek

Heb je nog vragen over de werking van Gezinszorg Villers Stabroek, ben je benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen en vanaf wanneer je op onze zorg kan rekenen? Aarzel niet om contact op te nemen met Nathalie, de wijkverantwoordelijke van het team in Stabroek. Zij zal al jouw vragen met veel enthousiasme beantwoorden en je alle nodige informatie geven. Nathalie start jouw project asap op, zodat jij binnenkort de zorg krijgt waar jij nood aan hebt.

Nathalie Van Thillo
Laageind 62 GV 0.07, 2940 Stabroek
+32 (0)3 543 92 10
stabroek@gezinszorgvillers.be

Nathalie zegt...
Een goede planning is essentieel voor het goed draaien van een team. Overleg is daarbij onontbeerlijk.