Gezinszorg Villers Wijnegem: maak kennis met jouw team

Ben jij op zoek naar warme, betrouwbare zorg aan huis in jouw buurt? Wel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Gezinszorg Villers heeft tenslotte tientallen wijkhuizen rondom de provincie Antwerpen, om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk mensen de zorg kunnen geven die ze verdienen. En omdat jij op deze pagina kwam, durven we veronderstellen dat jij op zoek bent naar een vorm van gezinszorg in Wijnegem.

Goed nieuws: want hiervoor kunnen wij zorgen. Het team van Gezinszorg Villers Wijnegem staat alvast te trappelen om jou te ontmoeten - en je de zorg te geven waar jij op dit moment nood aan hebt. Benieuwd naar wat wij zoal voor jou kunnen betekenen? We gaan er kort even door, zodat jij helemaal op de hoogte bent - en vervolgens volledig geïnformeerd contact met ons kan opnemen. Tot snel?

Wat kan jij verwachten van Gezinszorg Villers Wijnegem?

Wel, precies dat waar jij nood aan hebt! Onze gezinszorgdiensten zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens opgesplitst per expertise. Zo kan jij er zeker van zijn dat je precies de hulp krijgt die jij verwacht.

Over het algemeen kan je bij Gezinszorg Villers Wijnegem terecht voor vier soorten gezinszorg: kraamzorg, ouderenzorg, gezinszorg en poetshulp. Elk type zorg heeft specifieke kenmerken en beantwoordt specifieke vragen. Weet je zelf niet helemaal of je nu nood hebt aan gezinszorg of eerder een poetshulp? Aarzel niet om het team van Gezinszorg Villers Wijnegem te contacteren: zij luisteren naar jouw verhaal en raden vervolgens de gezinszorgdienst aan die perfect aansluit op jouw noden.

Gezinshulp Header

Gezinszorg Villers Wijnegem: zorg op maat, dicht bij huis

Gezinszorg Villers gelooft in zorg met een menselijk gelaat, met oog en respect voor jouw behoeften en wensen. En dat geloof uit zich niet enkel in de diensten die we aanbieden, maar ook in de plekken waar je ons kan vinden. Wij willen graag dichtbij zijn, zowel figuurlijk als letterlijk. Al sinds 1950 zijn meer dan 500 enthousiaste medewerkers actief in buurten en wijken van Antwerpen - waaronder dus ook, onder andere, Wijnegem. De vertrouwde gezichten van onze buurtwerking maken het mogelijk om een snelle en flexibele zorgverlening aan te bieden. Op deze manier staan we zo dicht mogelijk bij jou, op elk moment.

Heb je ons dus onverwachts nodig? Dan zijn wij altijd dichtbij. We kennen Wijnegem op ons duimpje: we weten jouw woning snel te vinden indien je ons nodig hebt - maar kennen ook de beste plekjes om jouw boodschappen te doen, bijvoorbeeld. Door met kleine wijkhuizen te werken, die affiniteit hebben met de gemeente waarin ze zich bevinden, spelen we in op dat wat voor jou vertrouwd en comfortabel is. Klinkt goed? Kom gerust eens langs in het wijkhuis van Gezinszorg Villers Wijnegem voor meer informatie. Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten.

Neem contact op met de wijkverantwoordelijke van Gezinszorg Villers in Wijnegem

Heb je nog specifieke vragen voor Gezinszorg Villers Wijnegem - en wil je graag weten wanneer dit schitterende team aan de slag kan gaan voor jou? Aarzel dan niet om onze wijkverantwoordelijke, Katrien, een belletje te geven of een mailtje te sturen. Zij weet als geen ander hoe haar team in elkaar zit - en zal jou dan ook alle nodige antwoorden kunnen geven. Samen met Katrien zal jij in geen tijd de nodige afspraken gemaakt hebben - en kunnen we samen van start gaan met de zorg die jou wat ademruimte geeft.

Katrien De Smet
Turnhoutsebaan 402b, 2110 Wijnegem
+32 (0)3 543 92 20
wwb@gezinszorgvillers.be

Katrien zegt...
Samen met verschillende verzorgenden volgde ik tal van opleidingen en workshops over dementie. Onze kennis over dit onderwerp is al vaak een echte meerwaarde gebleken.


Meer weten over ons wijkhuis in Wijnegem of zit je nog met vragen? Neem contact op!

Zo. We hebben je vandaag al iets meer verteld over wat jij zoals kan verwachten van een samenwerking met Gezinszorg Villers Wijnegem. Zit je toch nog met vragen of onduidelijkheden? Geen probleem - en volkomen normaal.

Laat ons dan zeker iets weten via ons contactformulier. Wij beantwoorden jouw vragen met veel plezier, totdat jij volledig op de hoogte bent van alle mogelijkheden die komen kijken bij een samenwerking met Gezinszorg Villers Wijnegem. Jouw zorg staat tenslotte op de eerste plaats - en we doen er alles aan om deze zo snel mogelijk te verwezenlijken. Tot snel?