Hoe werkt het systeem van de dienstencheques?

Er zijn twee soorten: papieren dienstencheques en elektronische dienstencheques.

  • Procedure papieren dienstencheques: Je dateert, ondertekent, zet rechts bovenaan een kruisje bij huishoudelijke hulp en overhandigt aan je poetshulp 1 dienstencheque voor ieder volledig gepresteerd uur. Gelieve de cheques enkel in te vullen met blauwe of zwarte balpen én geen zaken te doorstrepen of te overschrijven. Dit maakt de cheque ongeldig. Let ook op de vervaldatum! Een dienstencheque is 8 maanden geldig!
  • Procedure elektronische dienstencheques: De prestaties van de poetshulp worden ingevoerd via de telefoon of gsm door te bellen naar het gratis nummer: 0800/355 30 (enkel via een vaste lijn) of 02/547 54 97 (via gsm aan zonaal tarief) of via de gratis mobiele applicatie. Bij elektronische dienstencheques krijgt de poetshulp een login + paswoord en heeft de poetshulp het SODEXO-nummer (12 cijfers) van de klant nodig. De poetshulp registreert het aantal gewerkte uren en deze worden in minder gebracht in jouw elektronische portefeuille. Na elke poetsbeurt ga je naar je profiel bij Sodexo om de ingebelde uren te bevestigen.

Heb je graag een helpende hand bij de zorg voor jezelf of iemand anders?

Neem contact op

Dit is Gezinszorg Villers

Kom alles te weten over onze zorgverlening.

Over Gezinszorg Villers

  • betrouwbare service
  • positieve samenwerking
  • menswaardige hulp
  • heldere communicatie
Ria zegt...

Ik werd na mijn voetoperatie zeer goed in de watten gelegd door de dames van Villers. Een pluim voor jullie geduld en jullie kookkunst!