Acute thuiszorg: voor wie is het?

Wel, eigenlijk is het logisch. Onze acute thuiszorg is beschikbaar voor iedereen die nood heeft aan dringende hulp: na een operatie, als je mantelzorger wegvalt, na een ongeval,... Met andere woorden: wanneer jij Gezinszorg Villers contacteert met jouw aanvraag tot acute thuiszorg, voorzien wij onmiddellijke bijstand. We sturen zo snel mogelijk een professionele verzorgende naar jou, zodat jij op je twee oren kan slapen.

Maak je geen zorgen. Bij ons ben je in veilige handen. Ongeacht de reden van je aanvraag of het type zorg dat jij nodig hebt. Want weet je wat? Het feit dat je een probleem kàn aangeven, toont aan dat je nood hebt aan een schouder om even op te leunen. En die voorzien wij met héél veel plezier. Zo kan jij weer even bekomen. Even in- en uitademen. De nodige (en welverdiende) rust voor jezelf opnemen. Want weet je wat? Je verdient het.

Een professioneel team voor professionele acute thuiszorg: Gezinszorg Villers

Zo is het maar net. Elke verzorgende van Gezinszorg Villers heeft tenslotte mogen genieten van de beste opleidingen beschikbaar. Zo garanderen wij dag in, dag uit, professionaliteit op elk gebied. Vanzelfsprekend, dus, dat je hier ook op mag vertrouwen wanneer het onze acute thuisverzorgenden betreft. Maak je dus geen zorgen: het is niet omdat deze collega’s het snelst moeten schakelen en aanpassen, dat ze daarom minder betrokken zullen zijn.

Met andere woorden: onze neuzen zullen altijd in dezelfde richting wijzen. Met name: een snel herstel en/of ultieme bijstand voor jouw situatie. Het comfort van onze zorgbehoevenden? Dat staat al-tijd op de eerste plaats. En onze toekomstige samenwerking? Die draait rond jullie. Dat beloven we.

Waarvoor kan ik terecht bij acute thuiszorg?

Wel, dat is behoorlijk uitgebreid. Meestal communiceren we het als volgt: ‘acute thuiszorg wordt verstrekt aan diegenen die onverwachts dringende hulp nodig hebben’. Wanneer jij plots nood hebt aan hulp, staan wij dus klaar om in te springen. Altijd. Overal.

Wanneer dit bijvoorbeeld een optie is? Wij sommen enkele mogelijke scenario’s op:

  • Je valt plots ziek.

  • Je bent (onverwachts) gehospitaliseerd en hebt nazorg nodig.

  • Je vertrouwde mantelzorger valt plots weg.

  • Je hebt een ongeval gehad en bent niet meer goed te been.

  • Bij invaliditeit of een beperking.

  • Na de bevalling.

Je hebt het waarschijnlijk al door… bij heel wat situaties kan jij komen aankloppen voor acute thuiszorg. Er is slechts één criterium: je hebt dringend zorg en ondersteuning nodig. Gewoon even laten weten… en wij zijn al onderweg!

En hoe zit dat praktisch?

Altijd handig om van alles op de hoogte te zijn, natuurlijk! Eerst en vooral is het handig om weten dat wij standaard beschikbaar zijn in de week, tussen 08.30 en 16.30. Werkt dit voor jou niet zo goed? Geen probleem: uitzonderingen en aanpassingen zijn altijd, net zoals bij onze andere thuiszorgdiensten, bespreekbaar. Laat het ons gewoon even weten - en dan gaan we samen op zoek naar de ideale oplossing voor beide partijen!

Ook interessant om weten, is hoe dat kostenplaatje er precies gaat uitzien. Logisch! Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken: je betaalt altijd een eerlijke bijdrage die we berekenen op basis van je inkomen. Tijdens deze berekening houden we rekening met andere factoren, zoals het aantal personen ten laste en de graad van invaliditeit en hulpbehoevendheid. Zo zorgen we ervoor dat iedereen slechts betaalt wat comfortabel is.

Meer weten over onze acute thuiszorg? Contacteer ons!

De kans is tenslotte groot dat je met nog enkele vragen zit. Geen probleem, hoor. Wij beantwoorden ze graag. Tot snel!

Nood aan acute thuiszorg?

Neem contact op!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bekijk nog meer van onze thuiszorgdiensten.

Gezinszorg Villers, da's...

  • ouderenzorg
  • kraamzorg
  • gezinshulp
  • huishoudhulp
Sonja zegt...
Door de fantastische acute thuiszorg van Gezinszorg Villers kon ik in alle rust revalideren na mijn operatie. Een luxe!